Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mit szólnátok, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok, ha a párotok olyan videót osztana meg a facebook-on amin meztelen nő tornázik?

Figyelt kérdés

Ma láttam meg, hogy megosztotta, nagyon fáj a dolog.

Hogy alázhat meg ennyire? Három gyereket nevelünk, miért csinál ilyet?

Nem vagyok neki elég jó neki?

Ha hazajön hatalmas balhét rendezek az biztos.

2014. aug. 10. 20:03
 61/101 anonim ***** válasza:
:D
2014. aug. 10. 22:53
 62/101 anonim ***** válasza:
63%
Én nagyon szeretném, ha leakadna rólam, fogalmam sincs ki ez és miért irkál nekem, de nagyon remélem, hogy kever valakivel. Én örülnék legjobban, ha békén hagyna.
2014. aug. 10. 22:54
 63/101 anonim ***** válasza:
61%
Biztos aaaanyira ellenállhatatlan vagy főként itt a Gyakorin.HIHI
2014. aug. 10. 22:56
 64/101 anonim ***** válasza:
61%
Érdekes engem még nem zaklatott csak a a 73 és 76%-ost.Lehet,hogy ugyanazok?Vagy lehet túl kevés a százalékom?
2014. aug. 10. 22:58
 65/101 anonim ***** válasza:
Állítólag egyvalakinek vagyok az, de az férfi és nem irkál nekem bántó hülyeségeket, mikor én nem is írtam neki semmit. Megtaláltam a letiltás menüt, szóval mostantól semmi gond. Mégegyszer elnézést az offért!!!!!!!!
2014. aug. 10. 22:58
 66/101 anonim ***** válasza:
57%
Csak nehogy szívja a véreteket,mindenesetre ez az állítólagos kullancs nem reagál semmire sem,lehet nem is létezik?nehogy skizók párbeszéde legyen:( már bocs
2014. aug. 10. 23:05
 67/101 anonim ***** válasza:
81%

Simán lehet vírus is. Tegnapelőtt nekem is kikerült a falamra egy rózsaszín melltartós nő-s valami video, de nem nyitottam meg, lehet pont ez a tornázós volt.

Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni :)

2014. aug. 10. 23:11
 68/101 anonim ***** válasza:
0%

Örülök hogy kedves vagyok ,de én viszonylag "egyedülálló" vagyok mert nem tagadom a felhasználó nevem sem szóval én hitelesebb vagyok.Egyébként azért lettem 57%-os csak,mert egy-két úttörő provokatív kérdésben nyiltan vállalom a véleményem úgyhogy kikérem magamnak a gyanúsítgatást,hogy én a háttérből támadok másokat.De szerintem ennél jobban nem "tom" bizonyítani,úgyhogy döntse el a közönség,mindenesetre örülünk anonym,hogy a kérdező kérdése helyett rád terelődött a szó mint középpont.

Szegény környezeted,rendesen el lehetnek nyomva,ez a véleményem:((((Ne örülj,nem jó a környezetednek!

2014. aug. 10. 23:23
 69/101 anonim ***** válasza:
100%
Az én párommal 8 éve vagyok együtt és ő is megosztotta de hát Istenem nem hiszem hogy vele fog megcsalni vagy bármi. Jelenetet sem rendeztem plusz felesleg. Attól mert nem osztja meg meg fogja nézni csak el is fogja titkolni!
2014. aug. 11. 00:12
 70/101 anonim ***** válasza:
94%
Én nem választanék olyan prosztó férfit párnak, aki pucér nőket oszt meg közösségi médián. 13 éves kisfiúként talán még vicces.
2014. aug. 11. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!