Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az egyszerű emberek miért találnak könnyebben férjet/feleséget, mint mások?
Kérdező, megnéztem, amit mondtál, hát igen...ők az egyszerűség mintapéldányai:D
39-es voltam
A kérdésed alapján te bonyolult vagy vagy felsőbbrendű???
Melyik kedves kérdező???
Kedves Kérdező!
Rossz helyre tetted fel a kérdésedet, mert ide nem az "egyszerű" emberek járnak.
Azok ugyanis azonnal megértették volna, hogy mi a kérdés.
Ide az otthon unatkozó, az el- vagy kitartott kamu-diplomások járnak kötekedni, akik sajnos agyat és intelligenciát nem kaptak a diplomájuk mellé.
De, hogy a kérdésedre is válaszoljak, az "egyszerűbb" emberek nem komplikálják túl az életüket,
Sokszor lényegesen tisztább a lelkiviláguk és a világképük, így könnyebben is tudnak dönteni.
Pl. Szeret? Igen. Én is szeretem? Igen. Akkor házasodjunk össze!
Ezek az "agyondiplomázott" nők, meg ha becsülettel összeszámolnák, hogy hány potenciális jelentkezőt utasítottak vissza valami csip-csup kifogással, maguk is meglepődnének. Ha meg valaki mellett kikötnek, az többnyire csak ideiglenes, mert hamarosan továbblépnek majd.
Mert mindig filóznak, és mindent túlkomplikálnak.
Pl. Szeret? Igen. Vagy nem? De azt mondta, hogy szeret. Vagy csak mondja? Vagy csak azért mondja, mert valami hátsó szándéka van? Lehet, hogy nem is szeret? Lehet, hogy van valakije? Biztosan van valakije! Biztos, hogy megcsal! A szemééét...
((Természetesen vannak normális nők is, tőlük elnézést kérek az általánosításért.)
utolsó: írtam nemrég példát rá, kik az egyszerű emberek a közbeszéd szerint.:)
a 44-es re nem tudok mit mondani, micsoda düh van egyesekben:) sajnálom!
Mert egyszerűbben gondolkodnak: nincsenek magas elvárásaik, kiéhezettek egy partnerre, nincs kidolgozott ideálképük és az egyszerűbb nők hamar akarnak egy kenyérkeresőt, akinek 22 évesen szülhetnek.
Ugyanezek az egyszerű emberek nagy lagzit csapnak, majd a férfi elkezd részegen hazajárni, és az egyszerű emberek válnak, miközben fogják a fejüket, hogy ez miért történhetett így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!