Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az egyszerű emberek miért találnak
könnyebben férjet/feleséget, mint mások?
15: komolyan azt várod, hogy elhiggyük, hogy a gyárban 8 általánossal értelmesebb, normálisabb emberek dolgoznak, mint közép-és felsővezetői pozíciókban?
Engedd már meg, hogy hülyére röhögjem magam... ezt te sem gondolhatod komolyan.
2014. aug. 3. 20:59
22/50 A kérdező kommentje:
utolsó, ez elég furcsa, már gimiben is olvastuk ezt a kifejezést pl. Móricz írásaiban. Na, de én nem degradálón használom az egyszerű ember kifejezést (a Gálvölgyis poént csak poénnak szántam a síkidomról), hanem vannak ezek az egyszerű emberek, akik nem vágynak sokra az életben (az most mindegy, hogy képességeik szabnak-e határt magasabb célok elérésében nekik).
Azért nem szeretem az "egyszerű" kifejezést, mert minden ember másban kiemelkedő, tehát csak szubjektív értékelés alapján tűnik egyszerűnek.
2014. aug. 3. 21:18
21. Természetesen nem várom el, miért is várnám? Hol érdekel az engem, hogy ki mit hisz? Én tapasztaltam, amit tapasztaltam igaz, ami igaz, attól függetlenül, hogy ki mit hisz. Tudom, hogy vannak egysíkú, szemellenzős emberek, akik nem látnak túl a saját kis világukon és elképzeléseiken, de ezzel nekem semmi dolgom.
2014. aug. 3. 21:33
Ahelyett, hogy arról megy a vita hogy ki milyen egyszerű..és mennyi az intelligenciája, meg bla bla bal..mindenki megkérdezné magától..de őszintén 'Nem vágyom néha én is arra, hogy az életem egyszerűen és komplikációk nélkül menjen..bár ne agyalnék túl mindent!' :) És akkor lehet tovább lenéző kommenteket írosgatni a kevésbé tanult emberektől..nekem ettől felfordul a gyomrom egyébként.
2014. aug. 3. 21:40
26/50 A kérdező kommentje:
24: te kivételeket soroltál fel, ami megboríthatja az egysíkú gondolkodást, ami nagyon helyes is, de attól még ugye ezek kivételek maradnak. Mint a lóhere sem négylevelű, attól még, hogy 3 évente egyet találsz, nem?
25: nem hiszem, hogy bárki úgy értené, hogy szeretne örökre úgy élni, hogy nem gondolkodik, hanem csak úgy, hogy néha jó lenne:) de igazad van abban, hogy ez a kérdés nem erről szól, hogy ki mennyire okos vagy diplomás, vagy sem.
Csak, hogy mi a közös az egyszerű emberekben, ami miatt könnyen találnak párt, és többen is írtak jó tippeket, amik igazak lehetnek!
Nem, egyáltalán nem olyan kivételes eset, mint egy négylevelű lóhere, hogy egy diplomás ember kevésbé intelligens, normális, értelmes, mint egy alacsonyabb végzettségű, szimplán csak nem ezen múlik.
Egyébként aki egyszerűen gondolkozik, az nem bonyolít túl. Talán ezért is könnyebb a párválasztás is neki.
2014. aug. 3. 21:52
25-ös vagyok, Neked sem jött most az át amit írtam. Úgyhogy nyugodtan Te is az 'egyszerű' emberek közé sorolhatod magad. Lehet csak nekem jött le rosszul a sok komment után, de úgy érzem Te valamit miatt különlegesebbnek tartod magad..és ha jól sejtem nem találtál magadnak férjet/feleséget/barátot/barátnőt..talán kicsit irigykedsz is azokra akiknek ez ösztönből megy kicsit könnyebben..és ezért látod őket egyszerűnek. De amíg Ti..vagyis Mi ezen elmélkedünk, Ők alszanak egy jó nagyot a párjukkal..szerintem Ők jobban jártak! DE ez csak az én véleményem..és én egyszerű embernek tartom magam!
2014. aug. 3. 21:53
29/50 A kérdező kommentje:
utolsó: nem sejted jól ezeket, amiket leírtál:) és csak mint jelenség foglalkoztat a téma, nem szokásom amúgy sem irigynek lenni:)
csak megfigyeltem azt, hogy ezek az emberek könnyen szerelembe esnek, hamar gyereket is vállalnak, stb.
Akkor tévedtem, ennyi. Nem ismerlek, nem tudok semmit..csak így jöttek le a dolgok nekem. Viszont az, hogy 'megfigyeltem'...kicsit megmosolyogtatott..ezek szerintem olyan dolgok, amit nem kell megfigyelni..tehát nyílvánvalóak..régen is így volt, ma is így van. De valami hiba lehet a gépezetben, mert én nem találtam könnyen párt magamnak..pedig nem vagyok különleges ember..:)
2014. aug. 3. 22:01
Kapcsolódó kérdések: