Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz hogy manapság több feleség csalja a férjét mint férje a feleséget?
Valami statisztikai volt erről az origon talán 2-3 hete abban volt ez azt hiszem.
De különben nem mindegy, a te férjed ne legyen benn más meg nem érdekel.
Azt nem tudom, de az biztos, hogy a nők mindig kicsinyíteni szeretik az őket ért negatív megállapításokat. Egy megkérdezésen alapuló felmérésben ezért eleve nem kaphatunk reális képet, nem vallják be az összeset.
Amúgy, ha tapasztalati szinten nézzük, szerintem kb fele-fele arányban, bár azért érdekes ez, mert a férfiak poligám ösztöneivel ezek könnyen magyarázhatóak, a nőknek viszont nincs ilyen, nekik más a szaporodási stratégiájuk, mégis ez másság kb hasonló mértékű megcsalást eredményez.
Nem tudom hogyan mérik, de az én környezetemben az felmérés áll meg, amely szerint 10 férfiból 4 lép félre, 10 nőből meg 6, de az a 4 férfi többet lép félre, mint a 6 nő:)
És ez tökre igaz, mert 10 férfiból valóban van 4 nőcsábász, míg a nőismerőseim között valóban több a csalfa!
Igaz, csak nem vallják be. Ma már a
feleségek sem olyan szentek, mint hinnéd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!