Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek az egyszerű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az egyszerű emberek miért találnak könnyebben férjet/feleséget, mint mások?

Figyelt kérdés

2014. aug. 3. 17:44
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:

"mit nem kell megfigyelni..tehát nyílvánvalóak..régen is így volt, ma is így van."

de mégsem írod le, hogy szerinted miért lehet így, csak a válaszolóimat szidod, amiért a diplomákkal jönnek:)

És persze minden esetben vannak kivételek, itt pl. te, ettől még megfigyelhető a jelenség, hiszen te is írod, hogy régen is így volt, ma is így van. Csak te kivétel vagy. :)

2014. aug. 3. 22:03
 32/50 anonim ***** válasza:
75%
De, hogy amúgy rendesen válaszoljak a kérdésre is! Nem mindenkit ért annyi inger az élete során, hogy elfilozofáljon a párkapcsolat rejtelmeiről. Iskolába járt, tanult valamit, találkozott valakivel, vele maradt. És lehet azóta már megbánta! De ettől még nem feltétlenül ostoba..8 általánossal sem! Az intelligencia nem az iskola padban van.
2014. aug. 3. 22:06
 33/50 anonim ***** válasza:
78%
Kedves Kérdező! Reflektálj az én válaszomra is, kíváncsi vagyok a véleményedre!
2014. aug. 3. 22:09
 34/50 anonim ***** válasza:
62%
Pl. Téged sem tartalak intelligensnek..és Te sem engem..pedig biztos valami jó egyetemre jártál/jársz vagy gimnáziumba..vagy valami.
2014. aug. 3. 22:09
 35/50 A kérdező kommentje:

"Téged sem tartalak intelligensnek..és Te sem engem"

ez nem igaz, sosem mondanék ilyesmit ismeretlenül senkire sem! viszont te mondtál. hm.

utolsó előtti: arra nem tudok érdemben reagálni, kijelentő módban írtad, nem sértegetsz benne senkit, és elfogadom a véleményedet.:)

2014. aug. 3. 22:44
 36/50 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem az "egyszerű emberek", tehát akikre ez alatt az elnevezés alatt gondolsz, félemberek, ezért feltétlenül szükségük van egy másik félre, hogy megálljanak a lábukon, és korántsem jelent számukra a párkapcsolat egy magasabb minőségű életet, pusztán csak önfenntartást.

A "nem egyszerű emberek" maguk állnak a lábukon, és csak úgy kell nekik a pár, mint hab a tortájukra, amely tortát egyedül is képesek megsütni. És ha nekik barackizű hab illik a tortájukra, nem fogadják el a vaníliaízűt - egyszerű okból: mert a hab, mint olyan egyáltalán nem is szükséges nekik, csak jó lenne, ha lenne.

2014. aug. 3. 23:57
 37/50 anonim ***** válasza:

29: Van az a mondás, hogy akinek szerencséje van a kártyában, annak nincs szerencséje a szerelemben.

Mindenkinek jut nehézség.

Akinek feltűnően kevés nehézsége van a szellemi teljesítményben, annak az élet többi területén kell lennie a kihívásoknak!:)

2014. aug. 4. 00:02
 38/50 anonim ***** válasza:

Többször is felmerült, ezért írom:

A munkahelyet ne keverjük bele, az nem sokat árul el az "egyszerűségről". Ma sajnos úgy állunk, hogy 2-3 diplomás emberek mennek a gyárba szalag mellé, vagy külföldre mosogatni. Nem az ész, hanem a lehetőség hiánya miatt.

2014. aug. 4. 01:04
 39/50 anonim ***** válasza:
100%

Én teljesen értem a kérdező kifejezését, hogy "egyszerű ember"

Szerintem az egyszerű ember, mindegymit dolgozik, egyszerű ember marad. Ez nem e munkától függ, agyilag vannak úgy kódolva.

Az egyszerű ember azért talál hamar társat, mert nem válogat. Beéri azzal, aki elé kerül, nincsenek nagy ígényei. Lényeg, hogy legyen mellette valaki. Föl sem fogja, hogy esetleg van jobb is, más is. Tudomásul veszi, neki ez van.

2014. aug. 4. 04:28
 40/50 A kérdező kommentje:
Van most egy kérdés ebben a kategóriában: Szerintetek helyrehozható? a címe. Tökéletes példái ők annak, akikről beszélünk, azoknak mondom, akik nem értik az egyszerű ember kifejezést:)
2014. aug. 4. 15:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!