Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek! Mivel kötitek le magatokat, mikor a férjetek dolgozik?
Az a fura, hogy ezeket egyedül is tudod csinálni nagyrészt. Filmet nézel, vásárolgatsz, plázázol, moziba mégy, kiállítást látogatsz meg, sétálsz, stb.
Én, ha nem lennének felnőttkoromra már barátaim, sem a közelben a családom, akkor egyedül is feltalálnám magam. (Én fel is találom, csak vannak barátaim.)
27N
Én veszélyeztetett terhesként fekszem itthon. Férjem estig dolgozik. Sokáig alszom, hogy ezzel is teljen az idő, meg olvasok, filmnezek. Még a számítógép elé sem ülhetek oda csak pár percre, mert feküdnöm kell sokat. Nem mondom, hogy egyszerű, de kibírható.
Ehhez képest a te lehetőségeid még színesebbek lehetnek :-)
Aki napi 8 órát tölt a kollégáival, arról azért feltételezheted, hogy dolgozik :D
Nekem egyébként alapból annyi minden van egy napomban, hogy nincs sok időm unatkozni, függetlenül attól, hogy együtt vagyunk-e vagy sem. Minden nap igyekszem olvasni, zenélni egy kicsit, ha van helyem, akkor tornázni, most akarok elkezdeni futni járni. Néha kimondottan élvezem azt is, ha csak egyedül vagyok, pakolászok (fogom valamelyik szekrényt vagy fiókot, rendbe rakom kitakarítom, ami azért is jó, mert így folyamatosan szinten tartom a lakást, nem kell nagytakarítást csinálni), és szól az a zene, amit én szeretek, ő meg nem :D
Ha nagyjából fix beosztása van, akkor esetleg járj el valamilyen társaságba, fitneszórák, filmklub, vagy bármi, ami van és érdekel. Így még új barátokra is könnyen szert tehetsz :)
Nekem nagyon fura, hogy ötleteket kell gyűjtened ahhoz, hogy a férjed nélkül le tudd foglalni magad.
Én pl. így nyáron jóval kevesebbet dolgozom, mint a párom, így általában már délután 1-kor itthon vagyok, ő meg csak 6 körül ér haza. De még sose okozott fejtörést, hogy mit csináljak addig. Beteszek egy mosást, olvasok, lezuhanyzom, rajzolok, játszom a gépen vagy netezek, meg mit tudom én, amit épp csinálni kell, mondjuk elmegyek bevásárolni, meg most költöztünk új lakásba, és még bőven van mit pakolni, rendezgetni. De korábban sem volt gond lefoglalni magam, szerintem elég sok mindent lehet otthon csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!