Feleségek! Hogyan "tartjátok karban" magatokat?
Úszom, masszőrhöz járok, fodrász hetente, műkörmös, konditerem, most rákaptam a zumbára, stb.De a férjem szereti is ha jól nézek ki, másfél évtizede ehhez van szokva.Én otthon sem vagyok pecsétes, kinyúlt mekegítőben, zsíros hajjal.
33/N
Én sajnos elhanyagoltam magam, meg is híztam, pedig még nem szültem :S
A titok nyitja azt hiszem, az életmódunkban rejlik. Pontosabban abban, hogy mindketten ugyanúgy figyeljünk oda. Amíg a páromnak megfőzöm a pörköltet, nyilván én is abból fogok enni. Neki muszáj lenne elfogadni a kímélő kajákat. Valamint mozogni is jó lenne együtt. Kondira nincs pénzem, mindig is otthon tornáztam. De most ő ül a nagyszoba közepén a gép előtt, ki se lehet robbantani, engem meg nem enged oda tornázni. Számtalanszor kértem, hogy akkor csatlakozzon ő is, de sosem hajlandó rá.
Most azon dolgozom, hogy rávegyem, hogy mindketten váltsunk életmódot. Mert azért ő is elengedte magát. De nem egyszerű... emellett pedig hiába van a hajam, bőröm, minden egyéb rendben, nem sokat számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!