Morbidnak tartjátok ezt a dolgot?
Szóval sajnos meghalt egy nagyon közeli rokonom.
Meg volt a temetés is már.
A halott gyermekei itt voltak a minap, természetesen Ő volt a téma.
Ugye most már van olyanra lehetőség, hogy egy kis ablakon keresztül végig lehet nézni a hamvasztást. Ezek szerint nálunk még nincs, mert mondták a gyermekei, hogy ők valószínűleg megnézték volna.
Én nem tudom, de engem olyan ideg kapott el, hogy inkább feljöttem a szobámba! Természetesen az ő dolguk, mindenkinek joga van eldönteni, hogy lelkileg erős-e, hogy végignézzen egy ilyen...hogy is fejezzem ki magam, ?eseményt?, de nekem ez morbid. Én ott pusztulnék el a fájdalomtól az egyszer biztos...:S
Ti hogyan vélekedtek erről?
22N
Ez valóban morbid. Lehet, hogy egy boncolást megnézne az ember, mert teszemazt érdekli az anatómia, de hogy a saját halottjának elégetését... erre egyszerűen nem találok ésszerű magyarázatot, hogy miért igényelné ezt bárki is.
Nem tudod esetleg, hogy ők ezt mivel indokolták?
18L
Szerintem is morbid a saját szeretteink hamvasztását végignézni.
Egy fotós ismerősöm (Fazekas István, HVG) készített erről egy fotósorozatot, én a második vagy a harmadik képnél fordultam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!