Morbidnak tartjátok ezt a dolgot?
Szóval sajnos meghalt egy nagyon közeli rokonom.
Meg volt a temetés is már.
A halott gyermekei itt voltak a minap, természetesen Ő volt a téma.
Ugye most már van olyanra lehetőség, hogy egy kis ablakon keresztül végig lehet nézni a hamvasztást. Ezek szerint nálunk még nincs, mert mondták a gyermekei, hogy ők valószínűleg megnézték volna.
Én nem tudom, de engem olyan ideg kapott el, hogy inkább feljöttem a szobámba! Természetesen az ő dolguk, mindenkinek joga van eldönteni, hogy lelkileg erős-e, hogy végignézzen egy ilyen...hogy is fejezzem ki magam, ?eseményt?, de nekem ez morbid. Én ott pusztulnék el a fájdalomtól az egyszer biztos...:S
Ti hogyan vélekedtek erről?
22N
Őszintén,nem tartom morbidnak.A test elég és annyi.
Nálunk csak koporsós temetés van,az sem jobb sőt.A koporsó lehet fedett,de mikor kihozzák a ravatalozóba felnyitják,ha akarod ha nem és meg kell nézni hogy a szeretted van-e benne.
A nagymamám temetése sem volt leányálom,elég sokaig volt lehütve,aztán mikor tették be a kriptába megdöntöték a koporsót és mivel a test merev volt előrecsuszott a koporsóban és koppant a feje.Na az baromi rossz érzés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!