Prostitucionak tartjatok azt, ha foiskolas/egyetemista lanyok "megelhetesi" cellal aruba bocsatjak magukat es a szuloknek errol semmit sem szolnak?
szerintem kibírható... ha végez a suliban úgysem fog rászorulnak...bár ha jobban átgondolod ....melyik a jobb 2 év ezzel foglalkozni és lakást vagy kocsit venni esetleg üzletbe fektetni amiből lesz pénze...vagy évekig gürizni napi 12 órában havi 130-ért és felvenni hitelt amit további 10 évig fizetni... ?!
Persze azért ehhez nagy bátorság kell meg kitartás meg az hogy ne hányja el magát önmagától de hát na. Én nem ítélem el de nem is támogatom.
Meg hát...azért mégsem az utcára áll ki a szántóföldek közelében, a pusztán.
"talalekony"? Én inkább erkölcstelennek nevezném.
Mindegy miért csinálja, árulja a testét ergo k*rva!
Áruba bocsájtja a testét? Pénzért lefekszik tök idegenekkel? Bizony ez Prostitució.
A prosti ugyanezt csinálja csak annyi különbséggel,hogy ő nem az egyetemre költi a pénzt,hanem a stricire.
Persze, hogy prostitúció.
01:39 a logikád sántít, ilyen alapon akkor lehetne pénzhamisító, bankrabló, bérgyilkos meg még sok egyéb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!