Prostitucionak tartjatok azt, ha foiskolas/egyetemista lanyok "megelhetesi" cellal aruba bocsatjak magukat es a szuloknek errol semmit sem szolnak?
A komment megírásának időpontja: ma 04:01
Amugymeg nem érzed át hogy mennyire kevés a logika, és mennyire soka szuggesszió abban amit írsz?
A polgárokra a hadsereg támadhat, akik pénzért dolgoznak parancsra, ez ellen kell pénzelni egy másik hadsereget aki megvédi a másik polgárokat az első hadseregtől.
A polgárok önmaguktól a legkevesebb esetben támadnának egymásra olyan szinten, hogy ahhoz már komoly fellépés kelljen továbbá nem is lenne mivel, hiszen nem lehet a sarki boltban fegyvereket és bombákat venni
Magyarul az egész civilizáció, az országaival meg a hadseregeivel együtt egy mocskos üzlet.
Képzeld el, ha az egész föld csak egyetlen "ország" lenne.
De ez a föld felosztása, és a mesterségesen megteremtett "civilizációs népírtás" pusztán amiatt van, mert az embernek nincs természetes ellensége, csupán önmaga.
És még arra is képtelen (unintelligencia), hogy a saját szaporodási sebességét kordában tartsa.
He nem lennének országok, államok, háborúk, és népirtás, akkor már annyian lennének az emberek a földön, hogy mindenki nyakig járna a szrban.
Lassan így is ez lesz, de lehet hívni globális válságnak is a dolgot.
60-as, nem vagy te egy kicsit kabbef@szom?
hogy jön ez ide?
"Úgy jön ide, hogy az is a pénzért csinálja, mert ha nem kapna érte egy fillért se akkor szarna bele nagy ívbe! "
Mar elnezest, de te nem kapsz fizetest a munkadert? Te csinalnad ingyen? Es kozben mibol tartanad el magadat? Te mennel 1-masfel evre kulfoldre szolgalni ingyen? Vagy csak siman a civil allasodat csinalnad ingyen egyaltalan? Ugye hogy nem, mert mehetnel csovezni...szerinted tok ingyen ki dolgozna akarmiben? Mindegy, hogy az allamnak dolgozik vagy magancegnek.
Nem tudom, hogy minek kell politikat meg ilyesmiket belevinni ebbe. Azert egy prostitualt meg egy katona kozott van kulonbseg. A te teoriad szerint mindenki eladja magat, ha kilep a munkaeropiacra, mert azzal, hogy penzt fogad el a munkajaert, rosszat tesz szerinted. Mindenki kap fizetest. Nem tudom megerteni, hogy milyen logika szerint gondolkodsz. Mi lenne rendorok nelkul is? Ha nem lennenek emberek, akik a rosszakat elkapjak (ha muszaj, megoljek), te csinalnad ingyen? Komolyan, gondold mar vegig, hogy miket hordasz ossze...
Remelem, hogy ilyen felfogassal te ingyen dolgozol, mert ha nem, mast nem szolhatsz meg.
Hát igen drágám...
Ezt hívják kurv@nak......Miért nem dolgozik az illetö a mciben,gyorsétteremben kisegítöként,vagy valami mást......
Az isten soha ne adja,hogy a lányom ilyet csináljon.....
Háááát őszintén szólva én nem merek csak az egyik oldalra állni e kérdésben, el is magyarázom miért:
Pl ha valaki eleve nem tehetné meg hogy fizeti a főiskolát/egyetemet + kiadásokat (koli, albi + kaja) vagy ő maga vagy a gazdag szülei. és csakis ebben látja a megoldást, és ha csakis ez az egy lehetősége van, akkor miért lenne az?
Most sokan azzal fognak jönni, hogy ott a diákmunka... igen, tudom pesten van egy rakat szövetkezet, de egy kisvárosban talán akad egy diákszövetkezet és talán 1 év alatt találnak neked egy egy hónapos melót a minimálbér alatt....ezt a részét tapasztaltam magam is (ja ráadásul jól kib@sztak velem, de ez egy másik történet)
Másrészről ha megnézzük a mai gazdasági helyzetet, ahol egy végzett diplomás vagy nem diplomás ember is alig tud elhelyezkedni, akkor nem igazán ildomos azt mondani, hogy márpedig aki akar az tud magának munkát találni a főiskola / egyetem mellett úgy, hogy azért az órákra is be tudjon menni, mert az órák 8 tól 18-ig szoktak lenni... ja és össze vissza... nagyon kevés cég engedi meg a diák munkásainak azt hogy rugalmasan járjon be a munkába. Ráadásul egy kisvárosban töredék cég vállalja csak ezt be.
Azt hogy ez kuv_áskods vagy sem? Nos, ha megnézünk egy katonát, akinek parancsba adták ki hogy lőjön és ez miatt egy életet oltott ki, akkor ő meg gyilkos. Ugyanolyan gyilkos az a PARLAMENTI KÉPVISELŐ IS aki elüt egy gyalogost aki meghal, és MENTELMI JOGÁRA HIVATKOZVA bújik ki. ( én a mentelmi jogukat úgy elvenném tőlük hogy csak csörögne...)
Szóval akkor a katona se nézzen a tükörbe mert a háborúban ember életet oltott ki - gyilkolt, csak azért hogy a kis családját megvédje?
Ilyen erővel a politikusok is elhányhatnák magukat MINDEN REGGEL mikor a tükörbe néznek, nemde? pl: csak egy példa, mert akkor ezt a posztot napokig írhatnám: Hisz magyar emberek egészségét adják el ( pl: fogkrém összetétele, megengednek olyan anyagok használatát a gyártó cégeknek amiről tudják hogy káros az egészségre, közben itt jönnek a hamburgeradóval meg minden f@sszal... vagy itt van a nemrégiben napvlágot látott ólmos arckrém...ugyebár nem tehetik közzé a márka nevét, mert nincs a jogban két olyan sor, ahol az ólom megengedett mértékét meghatároznák.... ügyes kis húzás, kis kapu. Nem értem miért nem lehet összezörrenteni a parlamentet és 1 nap alatt tv-be iktatni az ilyeneket? Jah, már tudom: mert azzal nem növelnék a politikusok a saját kis vagyonukat ellentétben a hamburgeradóval...)
Szóval én inkább annál a kijelentésnél maradnék, hogy kicsiny kis országunkban akadnak sokkalta HÁNYINGERKELTŐBB dolgok, mint az amikor valaki a saját boldogulása érdekében ilyet tesz... (különbenis igazán magyar mentalitás az hogy a más dolgaival foglalkozunk, ahelyett hogy a saját kis portánkon söpörgetnénk, ugyebár... nemde? Végülis a véleményalkotás az megy ezerrel, de az empátia fogalmát senki sem ismeri, senki sem mer belegondolni abba hogy ki miért tesz dolgokat... mert az már nem megy. Különben is nektek fáj, ha egy diáklány áruba bocsátja a testét? Most őszintén? Az a ti testetek? Ti rendelkeztek felette? ugyebár nem.... akkor meg? )
Jah és még valami:
Azt állítjátok hogy az a ku_rva aki pénzt kap érte...nos ha valaki nem pénzt kap érte hanem egy lakást vagy egy autót, akkor az már nem ku:rva? Ha nem 1000 ügyfele van hanem csak kettő vagy egy, akkor az sem az? Ha egy pasi megcsalja a csaját, akkor a pasi nem egy hímringyó? Vagy ha valaki azért választ egy gazdag pasit férjnek (szerelem nélkül) hogy meglegyen mindene, az nem ku:rva?
Mert ilyen erővel az ország több mint fele ku:rva, még az is aki házasságban él és szerelem nélkül fekszik össze a férjével -kötelességből - csupán csak gazdasági megfontolás miatt ...
A napokban volt egy olyan kérdés, hogy melyiket választanád férjedül: ha szerelmes lennél egy szegény fiúba, vagy ha nem lennél szerelmes de a pali egy gazdag lenne... vissza lehet keresni, és akkor majd hüledezhettek... most komolyan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!