Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Prostitucionak tartjatok azt,...

Prostitucionak tartjatok azt, ha foiskolas/egyetemista lanyok "megelhetesi" cellal aruba bocsatjak magukat es a szuloknek errol semmit sem szolnak?

Figyelt kérdés
Azert kerdezem, mert egyik ismerosommel beszelgettunk errol es szerinte aki ilyet tesz, az nem prostitualt, hanem talalekony, hogy nem par ezer Ft-os diakmunkat vallal. Szerintem pedig ez prostitucio. Tisztesseges szakmanak nem lehet nevezni, mert ha az lenne, el mernek otthon mondani, nem? Ha ez olyan semmi dolog lenne, nem titkolodznanak. Nektek mi a velemenyetek? Es szulokent mit szolnatok, ha a ti lanyotok ilyet bevallalna penzert?
2011. júl. 26. 01:32
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
Szülőként, azt hiszem, bűntudatom lenne, hogy nem tudom rendesen támogatni, és erre kényszerül.
2011. júl. 26. 20:37
 52/57 anonim ***** válasza:
40%

Az emberek 90%-a nem vállalna dílerkedést, csempészést, bankrablást, emberrablást, gyilkosságot, és nem feltétlen azért, mert gyengének érzik magukat hozzá. Ha tudnák, hogy nem büntethetik meg érte őket, akkor sem.

És egy prostinak túlságosan nem is megterhelő széttenni a lábát, lelkileg nem kell, hogy ott legyen, ez a nagy előnye annak, ha valaki nő. Csak unottan reszelgeti közben a körmét..

Valóban, a kéthetes hullák boncolása nem lehet sétagalopp, bár boncolt hullát láttam már, és nem mondhatnám, hogy meghatározó élmény lett volna. Szinte bárki tudna prosti lenni, ha AKARNA. Ja és mellesleg nem is kötelező minden ügyfelet elvállalni..

2011. júl. 26. 23:04
 53/57 anonim ***** válasza:
Dílerkedést, rablást ne keverd ide. Egy prostituált nem árt senkinek sőt. Ha életedben volt már orgazmusod, akkor tudod mennyivel jobb utána.
2011. júl. 26. 23:12
 54/57 anonim ***** válasza:

"És egy prostinak túlságosan nem is megterhelő széttenni a lábát, lelkileg nem kell, hogy ott legyen, ez a nagy előnye annak, ha valaki nő. Csak unottan reszelgeti közben a körmét.."

Látszik hogy ismered a nőket. Egy nő ha mérges a párjára már nem képes vele lefeküdni, nem ám hogy egy idegennel...ilyenek a nők.

És rothadó hullára gondoltam:DDD

2011. júl. 27. 00:28
 55/57 anonim ***** válasza:
72%

Nő vagyok, úgyhogy van némi fogalmam róla.

Hallottál már arról, hogy megjátszott orgazmus? Nem mintha én művelném, de ez éppen azok között gyakori, akik lélekben unottan reszelgetik a körmüket szex közben. Mert egy nőnek nem kell ott lennie agyilag.. Egy férfinál más a helyzet, elég feltűnő, ha nincs ráhangolva a dologra. Ha az ember dühös, az más tészta. Az undor is.. de akiből undorodik, azzal a prosti sem fekszik le, majd jön a következő ügyfél. Ez csak munka számára, nem szex, hogy bármilyen folyamatot elindítson a testében..

Prostinak lenni nem nehéz dolog, nem kell őket sajnálni, tisztelni meg főleg nem. Talán 1% közülük az, akinek nem volt más lehetősége, ők küzdenek is a sorsuk ellen. De ugye nem gondolja senki, hogy a sok csinos fiatal csaj mazochizmusból vállal ilyen melót? Aki úgy éli meg a dolgot, hogy minden nap 10x megerőszakolják, az nem igazán járna boldogan az egyetemre vagy költené nevetve a pénzét új ruhákra..

2011. júl. 27. 00:39
 56/57 anonim ***** válasza:

Egy nap többször úgy, hogy semmit nem jelent neked sem a szex, sem az, akivel csinálod nem olyan egyszerű köröm reszelgetősre kapcsolni az agyad. Én csak egy szar szexes párkapcsolatban voltam, de már abban is a tököm tele volt azzal, hogy már megint azt kell csinálni.

Nem kell itt tisztelni senkit, de egy az, hogy az erkölcsösséggel jönni hülyeség, mert az erkölcsnek nincs abszolút mértékegysége, az egy szubjektív dolog. A másik meg az, hogy azért mert összességében sokkal kevesebb időt tölt el munkával és sokkal több pénzt kap érte, még nem kell azt mondani, hogy nem megerőltető, mert az. Ha a lelki részét le is számítjuk a testi is az mindenképpen mindegy milyen jó síkosítót használ.

2011. júl. 27. 00:50
 57/57 anonim ***** válasza:
51%

Kényelmesebb széttenni a lábukat, mint pár ezer Ft-ért pl. ujsagot kihordani vagy polcokat töltögetni a Tesco-ban...

Bárminek nevezhetik, ez kurv.lás, megélhetési prostitúció. Èn azt mondom, h aki meg tudja ezt csinálni az kesöbb se lesz jobb, rákap a könnyen jött pénzre és nem fog tudni kikeveredni belöle. Akinek meg nincs gyomra hozzá, az az elsö alkalom után lehányja magát, és hordja az újságot szorgalmasan kifelé...

2011. nov. 17. 10:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!