Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Prostitucionak tartjatok azt,...

Prostitucionak tartjatok azt, ha foiskolas/egyetemista lanyok "megelhetesi" cellal aruba bocsatjak magukat es a szuloknek errol semmit sem szolnak?

Figyelt kérdés
Azert kerdezem, mert egyik ismerosommel beszelgettunk errol es szerinte aki ilyet tesz, az nem prostitualt, hanem talalekony, hogy nem par ezer Ft-os diakmunkat vallal. Szerintem pedig ez prostitucio. Tisztesseges szakmanak nem lehet nevezni, mert ha az lenne, el mernek otthon mondani, nem? Ha ez olyan semmi dolog lenne, nem titkolodznanak. Nektek mi a velemenyetek? Es szulokent mit szolnatok, ha a ti lanyotok ilyet bevallalna penzert?
2011. júl. 26. 01:32
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
88%

Prostitunció. Ha végig bírja csinálni és aztán nem hányja el magát önmagától akkor tegye. Elhiszem hogy jobb 1 óra alatt annyit keresni mint más talán 10 óra alatt se de én nem lennék rá képes.

Hát ez biztos hogy nem tisztességes szakma és igazad van,ha az lenne elmerné otthon mondani. Na de mit szólnának ha ez kiderülne? Ha később esetleg lesz párkapcsolata és ez kiderül nem hiszem hogy az a kapcsolat még sokáig fog tartani.

Ebben nincs semmi találékonyság,ha kicsit is jól néz ki könnyen talál olyat aki "megvenné" a testét pár órára.

2011. júl. 26. 01:56
 12/57 anonim ***** válasza:
100%
jah persze h prostitúció, mind1 h ha egy főiskolás csinálja, egy 8 gyerekes anya vagy akárki más. attól még h vki főiskolásként csinálja nem lesz más neve a szakmának. az egy másik dolog, hogy őt ez nem zavarja, nem érzi erkölcstelennek, ez egyénfüggő h kinél mi a határ. és sztem egy normális anya nem örülne ha ilyet megtudna a gyerekéről :D
2011. júl. 26. 02:00
 13/57 anonim ***** válasza:
83%

Teljes mértékben prostitúció. Talán még rosszabb is, mintha a kenyérre valóért dolgoznának.. Mert nekik nem feltétlen van más választásuk, ezeknek a csajoknak viszont van, max kevesebb pénzért. Lehet találékonynak nevezni őket, én inkább azt mondom, a munka legkönnyebb végét fogják meg. Az ország pedig tele lesz olyan diplomás szakemberekkel, akik a fél várossal hemperegtek pénzért..

Mindig van másik út, csak éppen a munka büdösebb, mint ez. Csak éppen ezek a nők (és férfiak?) megszokják, hogy minden az ölükbe hullik, és hiába diplomáznak le, nem igazán lesz kedvük a ranglétra aljáról elkezdeni a felkapaszkodást.. Mindig könnyebb lesz lefeküdni a főnöknek, vagy fogni egy olyan pasit, aki mellett egyáltalán nem is kell dolgozni.

2011. júl. 26. 02:00
 14/57 anonim ***** válasza:
2011. júl. 26. 02:12
 15/57 anonim ***** válasza:
94%

Sexel idegennel --> pénzt kap érte. ennyi a lényeg. :')

no, de lássuk tovább akkor...

sexel idegennel --> pénzt kap érte. -> elkölti saját céljaira, pl. egyetem.

ez ennyi... a kuurva az kuurva, nem lehet ezt szépíteni.

2011. júl. 26. 02:35
 16/57 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mivel ez prostitúció.
2011. júl. 26. 03:15
 17/57 anonim ***** válasza:
39%
Ezen nincs mit szépíteni, 110%-osan erkölcstelen prostik, akik a pokolban fognak égni amikor eljön az idő, bezony!
2011. júl. 26. 03:19
 18/57 anonim ***** válasza:
29%

Nem azért de nem tökmindegy, hoyg ki mit csinál a pénzért?

vannak akik pénzért embereket ölnek a háborúkban parancsra, van akik mega törvény nevében teszik ugyanezt, persze ha nem kapnának érte egy fillért sem akkor magasról szarnának bele.

A pénzért bszás ennél nagyobb bűn?

2011. júl. 26. 03:36
 19/57 A kérdező kommentje:
Nem arrol van szo, hogy nagyobb bun, de egy masik bun nem tudja elvenni egy cselekves sulyat. A masik meg az, hogy nem ertem, hogy hogy jon ide az, aki fegyveres eroknel szolgal. Minden orszagnak szuksege van hadseregre, hisz az orszagnak valahogy fel kell keszulnie tamadasra es a polgarait vedeni, de ezen kivul ezek az emberek mas dolgokat is csinalnak. Pl. szerinted ki segit az arvizeknel homokzsakokat pakolni stb? Haboruban pedig a parancs megtagadhato, ha olyan parancs, ami illegalis. Aki elmegy ilyen munkara, az nem elsosorban a penzert csinalja, hanem hivatastudatbol, de levegobol senki nem el meg. Milyen erkolcsi problema van ezzel? Nem is ertem, hogy hogy jutott eszedbe ezt a ket dolgot osszehasonlitani! :S
2011. júl. 26. 04:01
 20/57 anonim ***** válasza:
2%

Úgy jön ide, hogy az is a pénzért csinálja, mert ha nem kapna érte egy fillért se akkor szarna bele nagy ívbe!

A pénzhiány sokmindenre ráveszi az embert.

3 dolog van a földön ami a legtöbbet ér.

Az egészség, a pénz, és az idő.

És az a legnagyobb szopás, hogy ezek egymástól függenek.

2011. júl. 26. 04:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!