Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ha a férjetek ezt vágná a fejetekhez?
Figyelt kérdés
Terhes lettem a fogamzásgátló mellett. Normálisan szedtem, sohase hagytam ki egy szemet se és mindig ugyan abban az időpontban vettem be. Mégis megtörtént. A dokim szerint lehetséges teherbe esni fogamzásgátló mellett is. A férjem azt mondtam biztos direkt estem teherbe. Szerettünk volna babát de csak 2-3 év múlva. (27 éves vagyok) Anyagilag jól állunk. A férjem mégis ellenkezik. Azt mondta vetessem el, különben válunk. Teljesen kiborultam. Ti mit tennétek? A babát nem szeretném elvetetni.2014. júl. 13. 12:34
41/47 anonim válasza:
Én egy ilyen embertől menekülnék, az biztos... tudod kinek mondjon olyat, hogy vetessem el a gyerekemet...kapja be az ilyen. Lelketlen k..csög. Nem mondtam a kérdezőnek, hogy váljon el. Azt mondtam, hogy én ilyen emberrel nem karadnék együtt.
43/47 anonim válasza:
A férj szövege nem fér bele egy párkapcsolatba.
Annál inkább nem, mert a tervetek ellenére ugyanezt mondaná 2-3 év múlva is. Addig ugyanis nem fog semmi olyan lényegi változás lenni az életekben.
Normális ember örül a gyereknek (azért vagyunk mi itt, még a hülye válaszok írói is), a feltételek meg ideálisak, hogy kicsit máshogy terveztétek, az meg nem olyan súlyú dolog, ami az abortuszt/válást indokolná.
44/47 anonim válasza:
Számomra ez nagyon durva kijelentés lenne a férjemtől,nem tudom meg tudnám-e bocsájtani.Ha el tudja rólam képzelni hogy direkt estem teherbe akkor nem ismer igazán,vagy olyan dolgot tud rólam elképzelni amit sosem tennék meg.
45/47 anonim válasza:
Amíg nincs gyereked, ne menj abortuszra. A testvérem is így járt, most 36 éves, és jön a válás, mert nem lehet már gyereke (6 éve próbálkoznak, túl vannak már mindenen). 10 éve meg elvetetett egyet, mert a férje akkor még nem akart.
46/47 A kérdező kommentje:
Természetesen nem vetetném el. A férjemmel átbeszéltünk mindent. Mondta, hogy nem gondolta komolyan és nem is szeretné, hogy ilyen traumát szenvedjek el. Nagyon szeretem a férjem. Kamasz korunk óta ismerjük egymást és elég sok mindent átéltünk már együtt. :)
2014. júl. 14. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!