Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ha a férjetek ezt vágná a fejetekhez?
"jó élete lesz ennek a babának"
Ha apu rendesen utalja majd a gyerektartást, akkor még bármi lehet.
Lehet itt érvelni, meg magyarázkodni, de a képlet nagyon egyszerű: ő nem akar gyereket, te meg teszel rá.
"Ettől függetlenül mégis van egy kis % aki teherbe esik mellett úgy,hogy helyesen szedte.Pontozzátok le ezt is nyugodtan,nekem genetikus mondta."
Persze mint a hogy lottón ötös nyerni is van esély mégse ismerek egyet se aki megnyert volna.
Ha valaki rendszeresen szedi a fogamzásgátlót, és betűre pontosan betartja az utasításokat, akkor nem lehetséges a teherbeesés. Teherbe esni akkor lehet, ha nem úgy szedik, ahogy kell. Innentől kezdve ezt a részt ne boncolgassuk.
Fogamzásgátló mellett nagy pech teherbe esni - a dilibogyónak nagyon erős magzatkárosító hatása van. Nem véletlenül kell hónapokig még óvszert használni, ha valaki abbahagyja a szedését. Hogy a férj mit cselekszik, az az ő dolga, de amennyibe megtartod a babát, érdemes alaposan kivizsgáltatni magad még a terhesség korai szakaszában.
A Rutascorbin egyfajta vitamin ami a vérellátásra van hatással,javítja azt.Nem antibiotikum ,hogy befolyásolná a fogamzásgátlót .
A Rutascorbin növeli a hajszálerek ellenállását és csökkenti ezen érfalak átjárhatóságát /permeabilitásukat/. Így a kicsi erek falának normál kondíciója fenntartható. De szükség van a C-vitaminra a kollagén rostok képzéséhez, a sejtek közötti teret kitöltő anyag képzéséhez, a kapillárisok belső sejtbélésének, /az endotheliumnak / a képzéséhez, a szervezetben zajló elektrontran szportban is nélkülözhetetlen. Mivel ko-enzim is, ezért antioxidánsként is hat. Szükséges többféle vegyület és enzim képzéséhez. A szervezet raktáraiban kb. 1ooo mg C-vitamin van és ebből kb. 3-4 % ürül ki naponta, ezt pótolni kell. C-vitamin hiányában az érfal törékennyé válik, vérzések lépnek fel, a sebgyógyulás elhúzódik, fog-és csontképződései
zavarok jelentkeznek, a szervezet ellenállóképessége csökken.
Fokozott az igény rá terhességben, szoptatáskor, orális foghamzásgátlót szedőkben, mesterségesen táplált csecsemőkben, vashiányos állapotokban / mert a
gyomorból történő vas felszívódáshoz nélkülözhetetlen/, műtétek után, időskorban, dohányzókban és alkoholistákban.
Persze ...azonnal rohanni kell beadni a válókeresetet ugye o.O ??? Ez azért nem így megy ! Elképesztő egyesek milyen könnyelműen dobálóznak a :- Hagyd el ! kijelentésekkel ! :/
- Vállj el !
Mekkora állathoz mentél feleségül!!!
Házasok vagytok, jó anyagi körülmények között, és itt tököl 2-3 éven? Én megértem, hogy jobb egy baba tervezetten, de akik elvetetnek egy kisbabát, azokat vagy megerőszakolták, vagy 16 évesen elvetemült csitrik voltak...
Én most vagyok 22, 4 éve a párommal, s mikor késett a menzeszem, és idegeskedtem, már akkor elmondta, hogy a legrosszabb esettől se féljek, hiszen úgyis együtt akarjuk leélni az életünket, plusz munkával, segítséggel ezt is megoldjuk!!
Elvetetni ilyen helyzetben!!! Önző, gonosz ember. Fúj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!