Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ha a férjetek ezt vágná a fejetekhez?
Ha ennyire nem akarja a gyereket, el fog hagyni. Ha nem most majd 1 év múlva. Mindenesetre a házasságotok most indult el a lejtőn. Ne legyen igazam, de nem tervezett terhességnél, ha bármelyik félre rá van kényszerítve a gyerek, az már a startnál rossz és ahogy jönnek a problémák a terhességgel majd a gyerekkel csak egyre rosszabb lesz.
2014. júl. 13. 14:36
Miért kell egyből feltételezni, hogy szándékosan akart teherbe esni? Ez az az oldal, ahol anoním módon általában felvállalják hogy igen vagy sem..
Miért is neked kell átgondolnod? Ő gondolkodjon inkább..
2014. júl. 13. 14:48
Ja, bocsi, félreolvastam. Tekints el az utsó mondatomtól :)
2014. júl. 13. 14:49
Hát nekem elég világos volt, hogy a férjed pánikolt, ezért hordott össze hetet-havat. Néha mindnyájan mondunk hülyeséget, amivel megbántjuk azt, akit legjobban szeretünk. Szerintem ha beleegyeztél volna az abortuszba, lehet, ő tart vissza tőle. Nálunk így esett, egymást beszéltük le róla.Ennek már 22 éve. Üljetek le beszélni, hátha beismeri, hogy hibázott és bocsánatot kér. Te ne hibáztasd, hanem mondd el neki, hogyan érezted magad az utóbbi napokban. Ha pedig magába száll, és elismeri, hogy bepánikolt, bocsáss meg neki! Nem ez lesz az első és nem is az utolsó megbocsátás egyik részről sem, de hülyeség lenne elválni. Ne hallgass a károgókra, ez még nem válóóok.
2014. júl. 13. 14:58
A férjed most úgy érzi kész tények elé lett állítva ,sarokba szorítva ,nem tudott rá felkészülni lélekben ,egyedül döntöttél egy olyan helyzetben ami rá is ugyanúgy tartozik . Elég drasztikus a férjed ,hogy rögtön a válással fenyegetőzik .. Szerintem nem gondolja komolyan ,csak most beijedt ,hogy visszavonatatlanul megváltozik az élete ,óriási teher nehezedik a vállára . Persze .. ez 2-3 év múlva is ugyanígy lenne ,de most felkészületlenül érte a dolog .Adj időt neki .. kérd meg ,hogy kísérjen el vizsgálatra ,vagy ha nem akar veled menni,az ultrahangos képet mutasd meg neki . Hátha megváltozik a véleménye . Ne legyél te sem erőszakos ,nem kell hisztizni ...csak a helyzet fog még inkább elmérgesedni .Ne érezze a férjed ,hogy kényszerhelyzet van . Anno minket is felkészületlenül ért a gólya hír .. 23 évesek voltunk ,még nem terveztünk babát ,de már 2,5 éve együtt éltünk . Enyhe sokkot kaptunk mikor + lett a teszt ,pár napig gondolkoztunk mi legyen ,a párom volt az akinek hamarabb megérett a döntés a fejében ,maradjon a baba . A mi kis gyümölcsünk már 9 éves ,de nem bántunk meg semmit . (:
2014. júl. 13. 15:45
Férfiként kb az a legfélelmetesebb dolog a világon amikor egy nő benyögi, hogy babát vár.
Akkor szerette volna mikor már készen áll a hírre. Félelmetes, mert a prücsök egy életre szóló felelősség.
.
2014. júl. 13. 16:09
Egy az egyben, mintha a saját kérdésemet írtad volna ki a másik oldalról: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..
Én bizony eret vágnék, ha ilyen sunyi mód esne teherbe aztán még ő lenne felháborodva, hogy nem nyelem be szó nélkül a "véletlen" terhességet... érdekes, hogy ezen az oldalon 100 nőből 60 véletlenül, nagggyon gondos védekezés mellett esett teherbe...
2014. júl. 13. 16:18
Hát nem tudom...
A férjed nem akar még gyereket, meg is beszélitek szépen, hogy oké, majd 2-3 év múlva. Erre te kb 3 hónapra rá közlöd, hogy amúgy terhes vagy.
Mégis mire számítottál? Hogy majd tapsikol örömében, mikor kerek-perec megmondta, hogy még ne?
Hát így is lehet, csak majd ne csodálkozz, ha egyedül maradsz a picivel.
2014. júl. 13. 16:24
Szerintem gyerekre nem lehet felkészülni... Én nagyon szeretnék babát, és mégis félek tőle. A párom is fél és azt mondja nem áll készen rá. De könyörgöm 29 vagyok, 6 éve vagyunk együtt, ráadásul jelenleg meddő vagyok és ki tudja helyre tudnak e hozni valaha, de hát mivel nem is próbálkozunk, sanszos hogy kifutok az időből mert később mégannyira se fog összejönni. :( Örüljetek, hogy nektek lehet, mert egyre több nő PCOS-es és az orvosoknak fingja sincs mitől...
2014. júl. 13. 16:25
30/47 A kérdező kommentje:
Ezt a kérdést nem is láttam. Tanácsot kértem, leültünk megbeszéltük, kész. Igen felelőségteljes nő vagyok aki most már anya is lesz. Valóban a fogamzásgátló szedése mellett estem teherbe nem pedig direkt. Ne törjünk pálcát a másik felett és elhiheted, hogy jó élete lesz ennek a babának.
Kapcsolódó kérdések: