Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ha a férjetek ezt vágná a fejetekhez?
Azért a férfit sem kell mindig b'szogatni. Lehet szimplán nem bírja az igazságtalanságot és úgy érzi, hogy sarokba lett szorítva. Írta a kérdező, hogy akarnak MAJD gyereket, de MÉG nem (legalábbis a férj).
Ez nem úgy működik, hogy "nem mindegy az a pár év?", nagyon nem. Mindkét fél szarul érzi magát, a nő a férfi miatt, a férfi az igazságtalan és nem tervezett helyzet miatt. Persze a két legnagyobb bibi: 1. bizalmatlanság 2. nem beszéltétek meg előre, hogy mi legyen ilyen helyzetben. (Lepontozó turbómamik, gyerünk.)
Én is rendesen szedtem, soha nem hagytam ki egy szemet sem. Négy éves a lányom.
A teherbeesés esélye évi 0,2%, azaz minden fogamzásgátlót helyesen szedő nőt figyelembe véve, 1000ből kettő teherbe esik évente.
Ami azért nem kis arány. És senkit nem vigasztal.
Aki szexszel annak tudnia kell (kéne), hogy nincs száz százalékos fogamzásgátlás. A kombinált nyújtja a legnagyobb vedelmet.
De a kérdésben nem is ez a lényeg, hanem a férj reakciója.
Ha az én férjem reagálta volna így le, hatalmasat csalódtam volna benne.
Ezt két embernek kell megbeszélnie, felnőtt módon, nem vadaskodva.
A fenyegetőzés pedig egy az egyben gusztustalan.
Szerintem itt egyszerűen az van, hogy a férj még nem akar gyereket, de a feleség meg már nagyon. Megbeszélték, hogy jó akkor még várnak néhány évet, de a feleség nem bírta ki és "véletlen" teherbe esett. Most viszont nagyon be van szarva, hogy a pasi nem teljesen hülye és el fogja hagyni. Megérdemelné, undorítóak az ilyen nők, és ezt nőként mondom. Fura nekem 10 év alatt nem sikerült teherbe esnem védekezés mellett. Persze előfordulhat ezt eszem ágában sincs kétségbe vonni, de itt GYK.n, valahogy mindenki védekezés mellett lesz terhes...
Hogy én mit tennék? Természetesen elvetetném, akit szeretek az nem érdemli meg, hogy így átverjem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!