Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szigorúan név vélkül. Titokban ti is bele szoktatok nézni a férjetek/pasitok telefonjába?
A férjem telefonját ugyanúgy használom, mint a sajátomat. Mivel az ismerőseink számai mindkettőnk telefonjában benne vannak, azzal telefonálok, ami épp a kezembe kerül. Nincs enyém, tied. Ha jön sms, azt is simán megnézem, aztán szólok neki, hogy pl. ne felejtse el visszahívni xy-t.
Ő ugyanígy használhatja az enyémet. Házasok vagyunk, közös az előfizetésünk, mit titkoljunk egymás elől?
Nem, mert nem érdekel. Mivel sok az ismerőse/barátja/kollegája valószínűleg kismillió név van benne, SMS-eket meg nem szokott soha írni, mert utálja a kijelzőn a kis gombokat (tapitelefon).
Facebook-ról nem szokott kijelentkezni. Övé a nagy gép, enyém a laptop. De ha elmegy melózni és a gép úgyis megy, mert épp seed-el, akkor nem kapcsolom be a laptopot külön, hanem leülök a nagy géphez. Ott lenne szinte minden nap a lehetőségem, hogy a Facebook-os üzeneteit elolvassam, de nem teszem.
Olyan is volt, hogy kinyitottam az Operát, és mivel nem egyesével csukta be az Ember előzőleg az füleket, hanem a nagy piros X-el, az Opera az előző munkamenetet dobja fel, ami a Facebookja és egy másik fülön egy szintén Facebook-os üzenet volt. Csak annyit láttam, hogy valami Tibi küldte, de már léptem is ki. Este, mikor hazaért szóltam neki, hogy Tibi írt, de mivel úgy dobta fel az Opera az ablakot, a Facebook olvasottnak tekinti az üzenetet és nem fogja kijelezni értesítésben.
Ági vagyok, 24 éves
Nem, együtt se lennék vele ha nem bíznék meg benne.
Meg ha valaki átakar venni mennyire hülyének kell lenni a mai világban hogy bármi olyant bent hagyjon ami esetleg rossz fényt vett rá .
Az exem telefonjába bele akartam nézni, tudtam, hogy megcsal, csak bizonyíték kellett. De mivel állandóan magánál tartotta mindkét mobilját, ha meg nem, akkor is úgy elrejtette, hogy nem találtam meg, ezért nem sikerült.
Egyébként nem néznék bele más telefonjába, nem szoktam senkit ellenőrizgetni, és nem érdekel a tartalma sem. Úgyhogy felőlem ott lehet az orrom előtt, én se szoktam rejtegetni az enyémet, ha vki bele akar nézni, csak nyugodtan, nincs semmi titkolni valóm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!