Ha gyanakodtál a párodra, belenéztél a telefonjába hogy takargat e valamit mivel nyilván úgy sem mondana igazat?
Én bármikor belenézhetek a párom telefonjába, fel is vehetem azt, vagy megnézhetem az sms-ét, ha kap és én vagyok hozzá közelebb. Ő is ugyanígy van az én telefonommal, mi nyílt kártyákkal játszunk, nem gondoljuk úgy, hogy a telefon az túl "intim szféra" lenne.
Bármikor belenézhetnék ilyen céllal is, ha akarnék, de kétlem, hogy bárki is lenne annyira béna, hogy ezzel bukna le. Létezik törlés a lebutább telefonokon is, kétlem hogy olyan sms-ezésre bukkannék, ami világmegváltó lenne, mert szerintem egy olyan pár, aki csalja a másikat, ilyeneket nem fog szem előtt hagyni. Ergo nem, ilyen céllal sosem túrok a telefonjában, mert nem vagyok naiv, ha csalna sem találnék ott szerintem semmi gyanakvásra okot adó dolgot.
Nem szoktuk egymás telefonját nézegetni, eszembe sem jutna, de ha mégis, akkor is bajos lenne a dolog, mert nem ismerjük egymás lezáró mintáját.
"nyilván úgysem mondana igazat"
Minek vagytok együtt?
Ha gyanakodnek, lazan!!! :) Egaszen addig, amig a gyanakvasom meg nem szunik.
Ha nem gyanakodnek, akkor meg ugye fel sem merul a kerdes.
Ne en legyek mar a vilag legnagyobb balekja! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!