Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jelent valamit ha a párunk...

Jelent valamit ha a párunk telefonjába nem ugy vagyunk beírva ahogy mi szeretnénk?

Figyelt kérdés
Sziasztok.A barátnőm gyanakszik.Nos 1 hülye ok miatt..a párja nem úgy írta be őt a telefonba,hogy szerelmem,kincsem,kicsim,drágám.Hanem beírta a nevét.Az agyamra megy ezzel az ökörségével,ezért feltettem a kérdést és meg fogom mutatni neki a válaszokat.Szerintem ez nem azt jelenti,hogy nem szereti a fiú.Szerintetek?
2010. ápr. 27. 16:03
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség. Nálam is csak a neve (beceneve) van beírva, és én is nála így.
2010. ápr. 27. 16:08
 2/36 anonim ***** válasza:
61%
minek kutakszik egyáltalán a pasi telefonjában???????????
2010. ápr. 27. 16:08
 3/36 anonim ***** válasza:
86%

ö hát inkább a csajok ilyenek

nekem úgy van beírva hogy: Picim vagy hogy Életem

barátomnak simán csak: Verus

:D tehát sztem nem számít semmit se

19L

2010. ápr. 27. 16:09
 4/36 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem tök hülye a barátnőd. Ha mindegyik lánykát úgy írná be a szerencsétlen a telefonyjába, hogy szerelmem, akkor már lehet, hogy csak szerelmem5 lenne a barátnőd, amitől aztán még jobban kilenne. Mellesleg amikor bekerült a telefonkönyve még valószínű nem is volt a szerelme, max alakulhatott a dolog... ember meg lusta átírni ilyen baromság miatt...

komolyan elgondolkoznék egy ilyen barátnőn az ember helyében...

2010. ápr. 27. 16:10
 5/36 A kérdező kommentje:
Nem kutakodik erről szó sincs,csak valahogy kiderült,már nem tudom.Azt tudom ,hogy nagy veszekedés volt és utána írta át a fiú,és azóta sem írta vissza és ezért van megijedve.
 6/36 anonim ***** válasza:
86%

hát én csaj vagyok és nem írnám be így sose a pasimat:D,amikor van XD

22/L

7/36 anonim ***** válasza:
56%

én vagyok megint 16:10.

tényleg, arról meg meg is feledkeztem, milyen barátnő, aki a másik telefonjában kurkászik?!?!? Hol itt a bizalom?!?! Még egy mínusz a lánykának!

2010. ápr. 27. 16:11
 8/36 A kérdező kommentje:
Hiába mondom neki,hogy ez nem ok arra,hogy megcsalja,sőt azt sem jelenti,hogy nem szereti!!!Nem kell mindenhol nyáladzani,főleg ,hogy nem minden pasi egyforma.Az elején amugy Egyetlenem-nek volt beírva aztán jött a veszekedés és Nikolett lett.Azóta is úgy maradt.
2010. ápr. 27. 16:12
 9/36 anonim ***** válasza:
100%
Praktikus lenne pedig, mert csak a telefonszámokat kellene cserélgetni alatta:S
2010. ápr. 27. 16:13
 10/36 anonim ***** válasza:
75%
Nekem a barátom mutatta régebben, hogy rendesen a nevem van a telefonjában vezetéknevestől... Nem mondom furcsa volt, de hát most azért, mert összejöttünk, miért írná át entyempentyemre?
2010. ápr. 27. 16:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!