Jelent valamit ha a párunk telefonjába nem ugy vagyunk beírva ahogy mi szeretnénk?
Figyelt kérdés
Sziasztok.A barátnőm gyanakszik.Nos 1 hülye ok miatt..a párja nem úgy írta be őt a telefonba,hogy szerelmem,kincsem,kicsim,drágám.Hanem beírta a nevét.Az agyamra megy ezzel az ökörségével,ezért feltettem a kérdést és meg fogom mutatni neki a válaszokat.Szerintem ez nem azt jelenti,hogy nem szereti a fiú.Szerintetek?2010. ápr. 27. 16:03
11/36 A kérdező kommentje:
Á nem kutakodik..nem mer mert fél,hogy talál valamit,aztmondta jobb ha nem tud róla:( Remélem,hogy majd ha ezeket elolvassa észhez tér.(remélem)
2010. ápr. 27. 16:14
12/36 anonim válasza:
Én a barátom nevét írtam be, és ő is az enyémet. mindketten tettünk egy a-t a nevünkbe, hogy gyorsabban kereshessük ki...
13/36 anonim válasza:
Ennek semmi értelme Nekem a férjem keresztneve van beírva és szeretem illetve fordítva tehát a férjem telefonjában a keresztnevem van beírva na és akkor mi van!?
14/36 anonim válasza:
Lehet benne valami.Párom egyszer úgy írt be,hogy Anti.Közben Anita a nevem.Komoly!?Kérdezzen rá és megtudja a választ
16/36 anonim válasza:
Az én kedvesem „házisárkány" néven szerepel a névjegyzékemben...:)
17/36 anonim válasza:
A pasim 2 éve már a férjem :) és ő így van benn a telefonomban: Z. (ez a keresztnevének a kezdőbetűje). Azt hiszem rendesen kiakadnék, ha ilyen piti dolog miatt meggyanúsítana!!
18/36 anonim válasza:
Uramisten! Én már férjhez is mentem, mégis úgy vagyok beírva a férjem telefonjába, hogy: Ancsa. Te jó ég megyek, mert el kell válnom...:)))
19/36 anonim válasza:
Én a párom telefonjában úgy vagyok, hogy Egyetlen Cuncimókuskám, és ha nem így lennék, biztos lennék benne, h már nem szeret és megcsal.
Nem vagytok észnél.
20/36 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm a válaszokat,mindenféleképpen elolvastatom vele.Remélem,hogy nem fog ezentúl hisztizni,bár ajánlottam neki,hogy mondja el a pasasnak a baját.Hátha ő megtudja nyugtatni.
2010. ápr. 27. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!