Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jelent valamit ha a párunk...

Jelent valamit ha a párunk telefonjába nem ugy vagyunk beírva ahogy mi szeretnénk?

Figyelt kérdés
Sziasztok.A barátnőm gyanakszik.Nos 1 hülye ok miatt..a párja nem úgy írta be őt a telefonba,hogy szerelmem,kincsem,kicsim,drágám.Hanem beírta a nevét.Az agyamra megy ezzel az ökörségével,ezért feltettem a kérdést és meg fogom mutatni neki a válaszokat.Szerintem ez nem azt jelenti,hogy nem szereti a fiú.Szerintetek?
2010. ápr. 27. 16:03
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
72%

:) Hát én nemtudom hogy vagyok beirva neki, de ha hazajön megkérdezem :) Pedig 4 éve vagyunk házasok. Szerintem oly mindegy. Nekem ő a keresztnevén van bent.

Az sem jo ha egyetlenemnek van beirva és mindig csak a számot irja át amikor vált. De lehetne akár M..mint Mostani barátnőm. Szerintem ez legyen a legnagyobb problémája.

2010. ápr. 27. 17:24
 32/36 anonim ***** válasza:
58%
Igen, jelent. Méghozzá azt, hogy nem egy üntyüripüntyüri édibédi cicafiú, hanem egy normális ember. :-)
2010. ápr. 27. 17:26
 33/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)Ugy látom 1-2 embert kivéve egyet értünk.Semmit sem jelent ha nem puncsolunk a telefonjegyzékben.Ezt jó lenne ha megértené.:)

Amugy ha már itt tartunk az én párom a keresztnevemet írta be,mivel A betűs vagyok így én vagyok az első a telefonkönyvében:P Én is a becenevét írtam be,de nem szívem csücske meg drágaszágosságom:) Nem vagyunk már 15évesek:)

2010. ápr. 27. 18:00
 34/36 anonim ***** válasza:
Baromság...
2010. ápr. 27. 18:14
 35/36 anonim ***** válasza:

Nekem ennyi van beírva: Ágnesem.

A párom meg becézget engem, én őt nem, de ettől nagy a szerelem, nehogy már ezen múlna...:-S

2010. ápr. 27. 21:25
 36/36 anonim ***** válasza:
A lényeg h a párom tudja h én hivom. Mindegy milyen néven vagyok benne a telefonkönyvében. Nekem ő vezetéknév kereszt(becenév) és cica. Kell a vezetéknév is mert anyum barátja is ugyanolyan keresztnévvel rendelkezik mint a férjem.. Én mostanában teljes néven mentem az ismerőseimet.
2013. nov. 27. 11:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!