Jelent valamit ha a párunk telefonjába nem ugy vagyunk beírva ahogy mi szeretnénk?
:) Hát én nemtudom hogy vagyok beirva neki, de ha hazajön megkérdezem :) Pedig 4 éve vagyunk házasok. Szerintem oly mindegy. Nekem ő a keresztnevén van bent.
Az sem jo ha egyetlenemnek van beirva és mindig csak a számot irja át amikor vált. De lehetne akár M..mint Mostani barátnőm. Szerintem ez legyen a legnagyobb problémája.
Köszönöm a válaszokat:)Ugy látom 1-2 embert kivéve egyet értünk.Semmit sem jelent ha nem puncsolunk a telefonjegyzékben.Ezt jó lenne ha megértené.:)
Amugy ha már itt tartunk az én párom a keresztnevemet írta be,mivel A betűs vagyok így én vagyok az első a telefonkönyvében:P Én is a becenevét írtam be,de nem szívem csücske meg drágaszágosságom:) Nem vagyunk már 15évesek:)
Nekem ennyi van beírva: Ágnesem.
A párom meg becézget engem, én őt nem, de ettől nagy a szerelem, nehogy már ezen múlna...:-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!