Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jelent valamit ha a párunk...

Jelent valamit ha a párunk telefonjába nem ugy vagyunk beírva ahogy mi szeretnénk?

Figyelt kérdés
Sziasztok.A barátnőm gyanakszik.Nos 1 hülye ok miatt..a párja nem úgy írta be őt a telefonba,hogy szerelmem,kincsem,kicsim,drágám.Hanem beírta a nevét.Az agyamra megy ezzel az ökörségével,ezért feltettem a kérdést és meg fogom mutatni neki a válaszokat.Szerintem ez nem azt jelenti,hogy nem szereti a fiú.Szerintetek?
2010. ápr. 27. 16:03
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
91%
Mondjuk az is elgondolkodtató, hogy a pasi egy veszekedés után átírja az Egyetlenem-et Nikolett-re. Ennek mi értelme?
2010. ápr. 27. 16:25
 22/36 anonim válasza:
79%
Az én barátnőm ugy van beírva, hogy: "Ismeretlen szám"
2010. ápr. 27. 16:26
 23/36 anonim ***** válasza:
90%
Nem ez a durva. Ismerek egy csajt, akinek az apja nem úgy van beírva hogy "Apa vagy Apu", hanem Béla:DDDDDD
2010. ápr. 27. 16:28
 24/36 A kérdező kommentje:
Szakítás volt belőle,és ugy nézett ki,hogy végleg szétmennek,de aztán újra egymásra találtak.Azt hiszem:)
2010. ápr. 27. 16:28
 25/36 anonim ***** válasza:
92%
Én meg is sértődnék, ha valami Kincsem, Szerelmem, Kicsim vagy hasonló tucatjelzővel illetne. A keresztnevemen vagyok a telefonkönyvébe, ezt is onnan tudom, mert megkért, hogy írjam át a számokat +36-ra. Az én telefonomban pedig olyan néven van, ahogy sosem hívom, csupán a kocsmabeli barátai hívják így:D Ezt lehet fel is róná.
2010. ápr. 27. 16:31
 26/36 anonim ***** válasza:
79%

ha előtte volt becézés,és azt irta át,akkor énis huznám az orron:D

bár nálunk inkább párom érzékeny az ilyenre,msn-en legyen kinn a neve (L)-kel,meg telefonkijelzőn is közözs kép,meg ilyenek,pedig ő a pasi...dehát kinek mi...

emiatt biztos nem veszekednék a pasi helyében,ha ennyi kell hogy ne féltékenykedjen,én pintyőkének is beirnám:D

N

2010. ápr. 27. 16:40
 27/36 anonim ***** válasza:
75%
Én úgy vagyok benn a legelső nap óta neki,hogy Kicsim, de én nekem is szarul esne ha átírna Esztire. :S Nem rendeznék jelenetet, de valahol nem esne jól.
2010. ápr. 27. 16:44
 28/36 anonim válasza:
91%
Az én pasim telójába mert mi is beszéltünk vele erről megmutatta h mikor még csajozós volt picim meg édes így írta be a neveket és most is így van !Én meg csak simán keresztnévvel !De nem zavar nem az a lkényeg h vagyok a telójába hanem h milyen érzéssel hív fel!
2010. ápr. 27. 16:44
 29/36 anonim ***** válasza:
79%
Atya ég, mekkora problémája van a barátnődnek... Nekem eddig mindig mindenki úgy volt beírva, ahogy hívják. Anyámnak a párja (akivel már 7 éve együtt vannak) a vezetéknevével együtt van beírva, na és? Nem értem, miért kéne úgy beírni, hogy szerelmem, meg egyetlenem.
2010. ápr. 27. 16:50
 30/36 anonim ***** válasza:
56%

volt egy pasim, aki NEM az igazi nevem írta be, hanem az egyik netes NICKEMET, és gyűlöltem a dolgot!!!

egyébként meg:

- ne turkáljon a másik telefonjában

- ez a legnagyobb problémája az életben?! bas...kulcs...

2010. ápr. 27. 16:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!