Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy van a telefonba beírva a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy van a telefonba beírva a párotok neve? Gáz, ha egy lány cicámnak /cicának hívja a barátját?

Figyelt kérdés
2011. szept. 28. 14:30
1 2
 1/17 BlackSword ***** válasza:
48%
Igen... Szerintem gáz... Nekem a neve szerint szerepel a telefonomban a barátnőm...
2011. szept. 28. 14:32
 2/17 anonim ***** válasza:
83%

nekem úgy van benne, h: Szerelmem <3

amúgy szerintem nem gáz ha becézgetve van beírva, másokra úgysem tartozik az ilyen (ez a Ti kettőtök magánélete, ENNYI) :)

2011. szept. 28. 14:32
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem nagyon birom az ilyesmit...az a baj manapság, hogy túl sok dolgot átvettünk a romantikus filmekből, s ez egy kicsit visszataszitó, legalábbis nekem. Ha a barátod ez nem zavarja akkor mért ne, de inkább tőle kérdezd.
2011. szept. 28. 14:33
 4/17 napietus ***** válasza:
64%

nekem a keresztnevén szerepel.

igen, gáz. pasi lennék kikérném magamnak.

2011. szept. 28. 14:34
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálam mindenki a teljes nevén szerepel. Nem kivételezek senkivel.
2011. szept. 28. 14:35
 6/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :DD

Szerintem meg .. olyan furcsa , ha egy lány úgy becézi a fiút, hogy cica..xD :D csak azért kérdeztem.. :)))

Mit szóltok ahhoz, hogy édesem?? :O

2011. szept. 28. 14:37
 7/17 anonim ***** válasza:
54%
hát ha homárok vagytok, akkor nyugodtan
2011. szept. 28. 14:40
 8/17 napietus ***** válasza:
100%
azt is inkább férfi mondja nőnek, nem? meg ezekről a becézésekről mindig az jut eszembe, hogy azért mndja az illető, hogy ne keverje össze a pasijai keresztnevét. ha mindenki "édesem" meg "drágám", akkor nem sértődik meg a Géza ha véletlenül Attilának szólítja :D
2011. szept. 28. 14:40
 9/17 A kérdező kommentje:
Hát..pedig nem azért becézik egymást az emberek.. xd :D sztem .:J
2011. szept. 28. 14:44
 10/17 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nem gáz, ezt jobbik esetben úgysem látja más. Magánügy. Az én telfonomba a párom a keresztnevén szerepel + egy m betű hogy az enyém. :) mint én nála Ildim :)
2011. szept. 28. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!