Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van a telefonba beírva a párotok neve? Gáz, ha egy lány cicámnak /cicának hívja a barátját?
Figyelt kérdés
2011. szept. 28. 14:30
11/17 anonim válasza:
Magánügy, de én is a keresztnevén mentettem el, meg úgy is hívom. Én is herótot kapok tőle, ha ilyen kifacsart dolgoknak hívnak, van nekem szép nevem, azon tessék szólítani. :)
12/17 anonim válasza:
Engem mindenki a becenevemen hív, azon is vagyok beírva a barátnőm telefonjába, meg utána egy <3 jel. Valahogy túlélem, remélem, ez lesz a legnagyobb probléma a kapcsolatunkban:D Nekem a rendes nevén van beírva, semmi extra, szívem, nyuszómuszó, vagy cica.
13/17 anonim válasza:
Husi virág, így van beírva párom. (én nő ő férfi, 20 felettiek vagyunk)
Nem zavarja, mi ilyen becézgető mániás pár vagyunk. :D
(több, mint 5 éve együtt, ha valaki kötekedni akar)
14/17 anonim válasza:
Ha lenne, akkor is a teljes nevén lenne, amint ahogy eddig szinte mindenki, kivéve az arabot, mert neki bonyolult neve volt :D
15/17 anonim válasza:
Én neki Kincsemnek vagyok beírva, ő nekem pedig szerelmemnek. De egyébként az elején rengeteget hívott cicám-nak.. mondtam neki hogy nem szeretem ha cicámnak becéz, de nem tudott leszokni róla és mindig kinyögte úgy hogy neki fel sem tünt. Aztán elkezdtem én is cicámnak becézni, és megmondtam h addig hívom így amíg ő engem.. Érdekes, leszokott róla egy hét alatt :)
16/17 anonim válasza:
ICE+a neve.
Így ha baleset történik, a mentősök tudják, kit keressenek, és nem a millió Cica, Kutyuli, Rókica, Mucika közül próbálják kitúrni azt, akit hívniuk kéne.
17/17 anonim válasza:
10/16 2011-09-28 14:44
Mi az hogy a tiéd? Egy ember sem lehet a tiéd te hímsoviniszta f>szkalap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!