Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt a meleg házasságot ellenzők, hogy ha legális lenne a meleg házasság, akkor a heterók nem házasodnának annyian és ezzel a házasság intézménye kerülne veszélybe?
Már nem az első cikkben olvasom ezt, és tényleg nem értem. De ott sem fejtik ki bővebben, csak annyit nyilatkoznak hogy ezt nem szabad megengedni mert a házasság szentsége veszélybe fog kerülni, és hogy a heteró párok nem akarnak megházasodni. Az előbbi állítást meg is érteném, ha azt vesszük hogy a házasság férfi és nő között köthető. De az utóbbit? Én miért akarnék kevésbé férjhez menni mert megengedik egy meleg párnak hogy ők is megházasodhassanak?
Aki érti az légyszi magyarázza el, mert én ezeken a nyilatkozatokon nem tudok kiigazodni.
Majd elő keresem a cikkeket, ha érdekel valakit és belinkelem.
Nem fogok senkit se lepontozni a véleménye miatt, tényleg érdekelnének a válaszok. Én tutira nem fogok azért lemondani egy házasságról (bár jelenleg nem tervezem) mert az egyneműeknek engedélyeznék.
Engem is érdekel
egyébként már házas vagyok, de ez a tény tuti nem befolyásolt volna
Melegházasság ellenes vagyok, de erről még én se hallottam.
Azt tudom csak elképzelni, hogy azok a heterók, akik ellenzik a melegek házasságát, talán a házasság intézményének megcsúfolását látják ebbe.
Egy kicsit úgy tudom elképzelni, mint a menő cuccot a kamaszoknak.
Ahogy megcsinálták bébi ruhába is, mármint nagyon kisgyerek ruhába, rögtön nem kellett senkinek.
Nagyon bugyuta hasonlat, és mögé kell látni nyilván, de valahol ami már nem az ami, nem kell senkinek.
Házasságot férfi és nő kössön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!