Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek és/vagy anyukák! Ti szoktatok főzni?
Nem szeretek főzni, unom. Próbáltam már filmet/zenét vinni magammal, nem használt. :)
Minden nap benn ebédelünk a cégnél, este meg hideget eszünk vagy rendelünk vagy épp hozunk haza kínait/törököt ilyesmiket. Havi egyszer elmegyünk valami értelmes étterembe is. Hétvégén szoktunk összeütni valami egyszerűt (Carbonara vagy egyszerűbb főzelékeket).
Ha majd gyerekünk lesz, akkor ez tartható lesz? (gondolok a bébiételre itt), vagy akkor majd valahogy meg kell oldanom?
Ti főztök? Ha nem, hasonlóképp oldjátok meg, mint mi?
Én szeretek főzni, kikapcsol. Olyan ez nekem mint a relaxació, mert közben végiggondolom a napom, tervezgetek, álmodozom, szóval tökjó levezető.
Én nem szoktam minden nap főzni, de egy héten min 3-4 napot igen és azt osszuk be a hétre. Kaját ritkán rendelünk, nincs rá pénzünk.
Viszont: a pici babánál hogy gondoltad? Ő is pizzát, kínait meg ilyeneket fog enni már baba korában is?
Mert szerinted azt a csirkét, amit ti rendeltek, azt nem ugyanonnan szerzik be? :D
(Ha vegák vagytok, akkor a kérdésem tárgytalan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!