Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek és/vagy anyukák! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek és/vagy anyukák! Ti szoktatok főzni?

Figyelt kérdés

Nem szeretek főzni, unom. Próbáltam már filmet/zenét vinni magammal, nem használt. :)

Minden nap benn ebédelünk a cégnél, este meg hideget eszünk vagy rendelünk vagy épp hozunk haza kínait/törököt ilyesmiket. Havi egyszer elmegyünk valami értelmes étterembe is. Hétvégén szoktunk összeütni valami egyszerűt (Carbonara vagy egyszerűbb főzelékeket).

Ha majd gyerekünk lesz, akkor ez tartható lesz? (gondolok a bébiételre itt), vagy akkor majd valahogy meg kell oldanom?

Ti főztök? Ha nem, hasonlóképp oldjátok meg, mint mi?

2014. júl. 3. 17:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
53%

Csak hétvégén szoktam, hét közben csak ritkán. Munkahelyen és bölcsiben van rendes meleg étel (a bölcsiben helyben főzik).

Amikor a lányunk elkezdett ismerkedni az ízekkel, akkor elkezdtem főzni és főztem amíg otthon voltam. De most kényelmesebb így. Ráadásul az időt is sajnálom rá.

2014. júl. 3. 17:58
 22/73 anonim ***** válasza:
27%

Mi különleges élőlények vagyunk.

Minden nap főzünk,

minden nap eszünk,

és minden nap sz@runk.

Furcsa mi?!

2014. júl. 3. 18:00
 23/73 anonim ***** válasza:
59%
En nem foztem a gyerek 1 eves koraig, csak ritkan. Ferjem a munkahelyen eszik, gyerek az elso 6 honapban csak anyatejes volt. Aztan a hozzataplalas lassan ment, max fel uveg babakajat evett meg 1 evesen is. Amit en foztem nem ette.
2014. júl. 3. 18:00
 24/73 A kérdező kommentje:
utolsó előtti: mi ebből csak kettőt csinálunk minden nap:D
2014. júl. 3. 18:06
 25/73 anonim ***** válasza:
24%
egyertelmu hogy fozok.minden nap.:)
2014. júl. 3. 18:06
 26/73 anonim ***** válasza:
45%
13as vagyok és köszi hogy lepontoztatok... én nem azt írtam, hogy egyetértek a húgom gyereketetési szokásával csak leírtam a kérdezőnek hogy legalább ha már főzni nem akar, akkor egészségesebb rendelt kajákkal etesse a gyerekét és ne pizzával meg kínaival...
2014. júl. 3. 18:08
 27/73 anonim ***** válasza:
23%

én azt tudnám tanácsolni, hogy hétvégente főzz egy nagyobb adagot, aminek egy részét lefagyasztasz és már csak ki kell olvasztani és kész a rendes vacsora.

vagy félkész állapotban fagyasztod le az ételt(én legutóbb fasírt golyókat csináltam) és utána már csak készre kell sütni+köret. ezek a megoldások bőven 1 óra alatt kész vannak és nem kell rendelni.

vagy ha ennyire sincs kedved főzni, akkor mirelit árúval töltsétek fel a fagyasztót(pl halrudacskák, rántott hús, cordon bleu stb) és azt is már csak ki kell sütni.

2014. júl. 3. 18:10
 28/73 A kérdező kommentje:

"akkor egészségesebb rendelt kajákkal etesse a gyerekét és ne pizzával meg kínaival..."

ezt senki sem mondta, hogy ilyesmivel fogom etetni. rendelni nem csak pizzát lehet, 150 féle étterem van kb. csak a mi kerületünkben, rendes ételekkel tele...

2014. júl. 3. 18:11
 29/73 A kérdező kommentje:
és a mirelit miben különbözik a rendelttől? az is gáz kaja, nem? mármint az olyan halrudacska meg húspogácsa nem egyenlő a főzéssel.
2014. júl. 3. 18:12
 30/73 anonim ***** válasza:
85%
én fözök minden nap...de egy cseppet sem kapcsol ki...mivel azzal egy idöben gyorsan fel is porszivozok, hajkurászom a gyerekeket, közben taritek...csinálom a netes munkáimat..egy nagy kapkodás az egész.
2014. júl. 3. 18:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!