Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek és/vagy anyukák! Ti szoktatok főzni?
Nem szeretek főzni, unom. Próbáltam már filmet/zenét vinni magammal, nem használt. :)
Minden nap benn ebédelünk a cégnél, este meg hideget eszünk vagy rendelünk vagy épp hozunk haza kínait/törököt ilyesmiket. Havi egyszer elmegyünk valami értelmes étterembe is. Hétvégén szoktunk összeütni valami egyszerűt (Carbonara vagy egyszerűbb főzelékeket).
Ha majd gyerekünk lesz, akkor ez tartható lesz? (gondolok a bébiételre itt), vagy akkor majd valahogy meg kell oldanom?
Ti főztök? Ha nem, hasonlóképp oldjátok meg, mint mi?
Csak hétvégén szoktam, hét közben csak ritkán. Munkahelyen és bölcsiben van rendes meleg étel (a bölcsiben helyben főzik).
Amikor a lányunk elkezdett ismerkedni az ízekkel, akkor elkezdtem főzni és főztem amíg otthon voltam. De most kényelmesebb így. Ráadásul az időt is sajnálom rá.
Mi különleges élőlények vagyunk.
Minden nap főzünk,
minden nap eszünk,
és minden nap sz@runk.
Furcsa mi?!
én azt tudnám tanácsolni, hogy hétvégente főzz egy nagyobb adagot, aminek egy részét lefagyasztasz és már csak ki kell olvasztani és kész a rendes vacsora.
vagy félkész állapotban fagyasztod le az ételt(én legutóbb fasírt golyókat csináltam) és utána már csak készre kell sütni+köret. ezek a megoldások bőven 1 óra alatt kész vannak és nem kell rendelni.
vagy ha ennyire sincs kedved főzni, akkor mirelit árúval töltsétek fel a fagyasztót(pl halrudacskák, rántott hús, cordon bleu stb) és azt is már csak ki kell sütni.
"akkor egészségesebb rendelt kajákkal etesse a gyerekét és ne pizzával meg kínaival..."
ezt senki sem mondta, hogy ilyesmivel fogom etetni. rendelni nem csak pizzát lehet, 150 féle étterem van kb. csak a mi kerületünkben, rendes ételekkel tele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!