Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek és/vagy anyukák! Ti szoktatok főzni?
Nem szeretek főzni, unom. Próbáltam már filmet/zenét vinni magammal, nem használt. :)
Minden nap benn ebédelünk a cégnél, este meg hideget eszünk vagy rendelünk vagy épp hozunk haza kínait/törököt ilyesmiket. Havi egyszer elmegyünk valami értelmes étterembe is. Hétvégén szoktunk összeütni valami egyszerűt (Carbonara vagy egyszerűbb főzelékeket).
Ha majd gyerekünk lesz, akkor ez tartható lesz? (gondolok a bébiételre itt), vagy akkor majd valahogy meg kell oldanom?
Ti főztök? Ha nem, hasonlóképp oldjátok meg, mint mi?
49-es: gondolom, ezt látták otthon, nem tehet róla senki, milyen példa van előtte. Nálunk anyukámék későn érnek haza, ők is a városban esznek napközben, este hideget vagy semmit. Anya hétvégén főz. És apukám bármit meg tud/akar csinálni a háztartásban, hiszen ő nem vendég, anya meg nem motelvezető, nem?:)
De aki azt látta otthon, hogy anyu dolgozik otthon, apa sört iszik, az ezt is "várja" el, hiszen honnan tudhatná, hogy ez így nem emberi élet.
Exeméknél ugyanez volt a helyzet, mint amit az utolsó ír. Szörnyű volt: az anyja takarított, mosott, főzött (naponta!!!) 8 órás munka mellett. Egyszer ott voltam náluk (még egyetemistaként) és az anyja megkért, süssek meg az exem apjának 10 szelet rántott húst, mert Ő CSAK AZT HAJLANDÓ ma enni, és mi mást fogunk enni majd, nekünk csinált mást.
Én nem tudtam, hogy sajnáljam-e ezt a nőt, akivel így bánnak (mert ahogy előttem is beszélt vele, hát megérne egy misét, hogy kettesben milyen lehet...), vagy pedig nevessen a kialakult szituáción, hogy velem akarja megsüttetni...
Az exem amúgy nem várta el, hogy főzzek rá, mert még hetente hazajárt, így az anyja ellátta, hétköznap meg ebédelgetni jártunk vagy rendeltünk, de szerintem ha összeházasodunk, nekem is olyan sorsom lett volna, mint az anyjának...
utolsónál a pont:)
Egyébként én is pénzpocsékolásnak tartom a rendelést, és egy normál kaját nem tart 1 óránál tovább megcsinálni. Van ami még annyi sem. Szóval aki nem főz az csak simán lusta. Így egye nyugodtan a pisis, szaros kezű szakács által készített rendelt kaját. Főleg, ha még bele is köptek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!