Hogyan derünek ki a megcsalások? Nők, anyukák, feleségek hogyan tudódott ki? Egy megcsalás nem maradhat örökké titok?!
Amikor nem is számítasz rá, és nem is gondoltál rá. El sem képzelhető, hogy megcsalnak és mégis megcsalnak!
Hogyan sikerült lebuktatni, vagy lebuktatták saját magukat a férfiak? A netes cuccokon kívül! Az msn-st mellőzzük.
elmondta. derült égből.
bár voltak jelek is.
Nekem küldtek egy névtelen levelet.
Egy jóakarótól.
A volt párom olyan hülye volt, hogy elszólta magát. Volt neki egy tök jó melegítő felsője, amit sokszor kölcsönkértem tőle, ha kicsit hideg volt, csak hát rám nagy volt. Aztán egyszer elment abban a pulcsiban koncertezni (zenész amúgy), és másnap azt a sztorit mesélte nekem, hogy lerakta a pulcsiját egy asztalra, aztán véletlenül nem a sajátját vette fel onnan, hanem egy ugyan olyat, csak kisebbet, de csak hazafelé vette észre. Na mondom mostmár mindegy, legalább ez neked kicsi, rám meg pont jó. És akkor mondta, hogy hordjam nyugodtan, neki tényleg nem kell.
Aztán úgy egy fél évvel később pont ez a melegítő felső volt rajtam baráti társaságban, amikor valaki meg is jegyezte, hogy milyen jól néz ki, erre az exem elszólta magát, hogy ja, egy csajé volt, csak elcserélték mikor dugtak.
Na én ezek után nem beszéltem vele egy hétig, de aztán kibékültünk. És ez a hülye ismét félredugott, és ismét lebukott, ráadásul akár hiszed, akár nem, megint egy pulóverrel bukott le. Meghúzott egy csajt szintén valami koncerten, és egy hülye haverja lefényképezte titokban. Rátette egy cédére, mindenféle koncertes képekkel együtt, de olyanok is voltak rajta, amik akkor készültek, amikor még nem is ismertük egymást, meg voltak újabbak is. Na persze megnéztük együtt a képeket, és mondom neki, hogy héé ez meg mi, erre próbálta kimagyarázni, hogy ez akkor készült, amikor még nem voltunk együtt. Ja, hihető is lett volna, ha nem egy olyan pulóver van rajta, amit tőlem kapott.
Részemről ennyi volt ez a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!