Én is nagyon remélem... Sose legyen hozzád őszinte a párod... TE nem érdemled meg!
2010. febr. 16. 14:15
12/21 anonim válasza:
14:07
elég kevés lehet az élettapasztalatod, ha ilyen sarkítva látod a dolgokat...
2010. febr. 16. 14:17
13/21 anonim válasza:
A szomszéd véletlenül meglátta őket az utcán.... és nagy töprengés után elmondta nekem. Természetesen másik városban, szóval legalább nem a falum szeme láttára csinálta. Ettől még iszonyú érzés volt.
2010. febr. 16. 14:17
14/21 anonim válasza:
14:05 vagyok
még annyit fűznék a sztorihoz, hogy mivel az én nem buktattam le a srácot a barátnője előtt (az ő dolguk), ezért lehet, hogy azóta sem derült rá fény. szóval szerintem van olyan eset, hogy örök titok marad. minden esetre szörnyű lehet ezzel együtt élni. mármint a lelkiismeretfurdalással
2010. febr. 16. 14:27
15/21 anonim válasza:
hú én úgy jártam hogy velem "csalta" a még élettársát de már exfeleségét.tehát igazából már nem érdekelte az exasszonyt hogy micsi a volt ura,csak az volt a kritérium hogy engem a MÉG közös házba ne vigyen,ha egy mód van rá.hát el is voltunk,minden okés,mígnem összekerültem egy irodába egy másik lánnyal.tök jókat beszélgettünk,de ahogy beszélt a "pasijáról" az olyan hasonló volt.mindenesetre én naiv azt hittem hogy furcsa egybe esés.míg nem mikor megemlítettem a páromnak hogy xy lett a munkatársam,ő teljesen kiakadt hogy hagyjam ott a munkahelyemet ilyen alja nőkkel én ne dolgozzak.másnap összeszedtem a bátorságom és megkérdeztem a lányt.hát igen.egy és ugyanarról az emberről bezséltünk,csak én mint szerelmemre néztem,ő meg a játékszerére.később kiderült hogy egy nagy casanova volt az akkor már vőlegényem.ugyhogy eljegyzés felbontva,és még mindig egy picit megalázottnak érzem magam ,így hogy mellettem kb 5 nője volt...pedig a szexben télleg mindent megadtam neki.nem is értem hogy bírta:P:D
2010. febr. 16. 14:28
16/21 anonim válasza:
megkérdezted minek csinálta?
2010. febr. 16. 14:30
17/21 anonim válasza:
A barátnőm úgy jött rá, hogy a férje elkezdte dugdosni a telefonját. Még a wc-re is vitte magával a hülyéje, és persze, hogy feltűnt, hiszen előtte mindig ki volt rakva az asztalra. Meg azt mondta a barátnőm, hogy iszonyat nagy lelkifurdalást láttot a férje szemében. Nem ez a félrkefélős típus volt, most történt először, és nyilván volt lelkiismeret furdalása. Viszont amikor a barátnőm rákérdezett, tagadta. Aztán egyszer egy ismeretlen nő (nyilván a szerető) felhívta a barátnőmet, és közölte vele, hogy csalja a férje. Gondolom megunta a csaj az örökös ígérgetést, meg hogy még mindig nem hagyta el, és gondolta, hogy akkor ő majd pontot tesz a végére.
2010. febr. 16. 14:31
18/21 anonim válasza:
14:27-es! ja, sztem sok minden nem derül ki soha...lehet engem is csalt már meg a férjem, csak nem tudom. de ellenőrízgetni tuti nem fogom :) szóval fentiekből világos: az szabálytalan, amit lefúj a bíró :P
2010. febr. 16. 14:32
19/21 anonim válasza:
mentem haza, felhivtam bemenjek-e érte ... azt mondta nem még dolga van ...
kb. negyedórára rá ért haza .. épp visszaértem a kutyasétáltatásból ... egy olyan kocsival amit nem láttam még
kérdezem tőle ki hozott haza, azt mondta a "kolléga" .. idáig mindig "a Jóska", "a Pista"," a Béla" hozta haza
másnak felhivtam a kolléganőjét aki jó barátnőm, hogy nem tudja kinek van olyan kocsija, amit láttam ... akkor már hónapok óta tudta az egész cég hogy együtt vannak, csak annyi bátorság senkiben nem volt hogy nekem szóljanak
na, hátmost boldog lehet a szottyadt-vén-férjes-gyerekes-"mindenki felesége" kolleganővel :D
2010. febr. 16. 14:51
20/21 anonim válasza:
En egyszer ugy jottem ra,h szinten mindehova vitte a telefonjat magaval,rakott ra billentyuzarat, sokszor nem vette fel,mikor hivtam, megvaltozott... Aztan egy nap megdoglott a beteg kutyaja es kivitte eltemetni, de a telojat bent hagyta es veletlenul elfelejtette lezarni. A harmadik sms az volt,h egy no azt irja neki epp, h most azt kepzeli,h rajta lovagol es kemeny f@rkat szinte erzi magaban... le nem tudom irni azt az erzest,ami elfogott... Aztan szembesitettem es meg en lettem megpofozva. Megundorodtam tole egy eletre. Evekkel kesobb tudtam meg,h rendszeresen jart szexelni mas nokkel,akiket egy internetes szextarskeresoben ismert meg.Meg az egyik kozos ismerosunket is megdugta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!