Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szamy89 kérdése:
Igaz az, hogy ha nem házasodunk templomba, akkor nem fogjuk tudni megkeresztelni a gyermekünket?
Figyelt kérdés
Házasodni készülünk, de mi egy egyszerű kis polgári esküvőt szerettünk volna. Nagypapám szerint ha nem lesz templomi nem fogjuk tudni megkeresztelni a gyermekünket. Házasság nélkül is lehet gyermeket keresztelni vagy tévedek? tud nekem valaki ebben segíteni?2014. júl. 3. 08:25
1/38 anonim válasza:
De ha nem hisztek az Isten előtti házasságban, miért akarjátok megkeresztelni a gyereket?
Amúgy függ a vallástól is, és a paptól/tiszteletestől is. Általában egy évi egyházadó után már szabad a pálya:)
2/38 anonim válasza:
Katolikusoknál kell a szulok templomi hazassagi levele. Amúgy igaza van az elsőnek: ha nem vagy vallásos, minek a keresztelo?
3/38 A kérdező kommentje:
mert párom édesanyja és nagyapámnak a templomi eskvő a vágya és az álma valamint hogy a gyermek meg legyen keresztelve.
2014. júl. 3. 08:42
4/38 anonim válasza:
Na, ok is csak látszatbol vallásosak.....
5/38 anonim válasza:
Nem igaz, nekem egyik barátnőm sincs még csak polgárilag sem megházasodva mégis megvan mindegyik gyerek keresztelve.
Szülők bűneiről nem tehet a gyerek, így megkeresztelik.
6/38 A kérdező kommentje:
Párom édesanyja plesbiter.... és nem látszatból :)
2014. júl. 3. 08:50
7/38 anonim válasza:
Szerintem attól, hogy nem házasodtok templomban, meg lehet keresztelni a gyereket. Akik élettársak, ők is keresztelhetik templomban. Legalábbis nekem van ilyen ismerősöm.
De ne a család nyomására esküdjetek templomban.
8/38 anonim válasza:
Ez esetben a parodat is vallásos szellemben nevelte, ergo vallásos partnert választott, igy evidens, hogy templomi esküvő es aztan keresztelo. Nem?
9/38 A kérdező kommentje:
inkább próbálta vallásosan nevelni maradjunk annyiba :) Párom nem szeretne a templomot. Én pedig nem erőltetem rá. Csak ebből van a vita a csalás és köztünk
2014. júl. 3. 08:58
10/38 anonim válasza:
Vannak olyan papok akik egy üveg tablás borért megkeresztelik és nem nézi hogy ti hol esküdtetek és hasonló meg pénzzel sem húz le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!