Lecsukhatják ha elismeri a gyermekünket?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és terhes. A barátom már elmúlt 18 éves, de amikor teherbe estem még csak 15 éves voltam. Lecsukhatják a barátomat kiskorú megrontásáért ha elismeri a gyermekemet?2014. máj. 9. 18:03
1/8 anonim válasza:
Nem, nem csukhatják le. 14 éves elmúltál amikor teherbe estél, erőszak nem történt. Semmit nem követett el a barátod. Nyugi:-)
2/8 anonim válasza:
Nem, mivel 14 év alatt bűncselekmény csak.
3/8 anonim válasza:
Nem vagy kiskorú. 14 éves korig vagy kiskorú, utána fiatalkorú (a törvény szemében). 14 éves kor alatt lecsuknák, de afölött, ha nem történt erőszak vagy feljelentés, akkor nem csukják le.
4/8 anonim válasza:
Nm csukják le..
Ha 14 alatti volnál, akor keresnék a gyerek apját, ha nem ismerne el akkor is..mert hovatai kötelességük jelenteni, ( 14 alatt volnál de 12 felett, ésapasid nem lenne 18 sem történne semmi,csak ha ebben az esetben 18 feletti az idősebb)
Szülők tudnak már róla?
Vállalni szeretnetek?
5/8 anonim válasza:
Ahogy a többiek is mondták, nem lehet semmi baj, nyugi. ;)
Amúgy tényleg, terveztétek a babát? És meg fogod szülni neki? :)
6/8 anonim válasza:
OFF Tehet egyaltalan apai elismero nyilatkozatot kiskoru anya eseten? Azt tudodm, hogy ha az apa kiskoru, akkor kell a szulojenek a beleegyezese. Az anya oldalarol mi van ilyenkor?
8/8 anonim válasza:
Jogi problémája nem lehet. De ha már anyuka leszel, ennél önállóbbnak kell lenned. Ennél komolyan kérdéseket kell egyedül megoldanod majd. Átgondoltátok ti ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!