Szerintetek mindig rá emlékezne, ha a gyermekünket úgy neveznénk el, mint az egyik régi "riban*át"?
Feljött a gyermekvállalás témája, s ezzel együtt természetesen a névválasztásé is.
A lány nevek közül nekem is és neki is nagyon kevés tetszik csak.
Mondta, hogy neki melyik lánynév tetszik a legjobban, és tudom hogy az egyik régi ribijét is így hívták, akivel még előttem volt egy egyéjszakása (vagy lehet hogy több is, ezt nem tudom).
Viszon mi még csak 1 éve vagyunk együtt, és ez a csaj kb másfél éve volt neki, szóval nem rég.
Szerintetek nem emlékeztetné mindig a kicsi erre a csajra, ha ugyanaz lenne a nevük?
Normális ember nem a volt szeretőjét látja a gyerekében. Egyébként meg szinte minden női névnek több változata van. Pl ha neki a Krisztina tetszik, lehetne a gyerek Kriszta.
OFF: Attól, hogy az exe, még nem lesz ribanc.
"akivel még előttem volt egy egyéjszakása (vagy lehet hogy több is, ezt nem tudom)"
Na, ha nem tudod, akkor lehetett az akármi is. Emellett valamit nagyon tudhatott az a lány, ha másfél év után is az eszébe jut :D
Ha most te vagy a többéjszakás, akkor te még nagyobb ri.banc vagy? Vagy ez hogy számolódik?
Vagy mindenki ri.banc, akit rajtad kívül megdugott? Ez ám az érett gondolkodás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!