Szerintetek mindig rá emlékezne, ha a gyermekünket úgy neveznénk el, mint az egyik régi "riban*át"?
Feljött a gyermekvállalás témája, s ezzel együtt természetesen a névválasztásé is.
A lány nevek közül nekem is és neki is nagyon kevés tetszik csak.
Mondta, hogy neki melyik lánynév tetszik a legjobban, és tudom hogy az egyik régi ribijét is így hívták, akivel még előttem volt egy egyéjszakása (vagy lehet hogy több is, ezt nem tudom).
Viszon mi még csak 1 éve vagyunk együtt, és ez a csaj kb másfél éve volt neki, szóval nem rég.
Szerintetek nem emlékeztetné mindig a kicsi erre a csajra, ha ugyanaz lenne a nevük?
Szerintem is inkább az a gond, hogy Téged mire emlékeztet a név. Mond meg neki, hogy Neked a régi kalandját juttatja eszedbe és ezért nem tetszik a név.
Ezt meg lehet beszélni és nincs probléma. Választatok egy másikat.
Amúgy én sem szeretném a helyedben, hogy ilyen neve legyen a közös gyereknek. Viszont azért szerintem sem kéne így illetni szegény nőt...
De kedves, még mesélt is róla?!
Lehet, hogy eszébe jutna a nő, de nem csak neki, neked is.
Én inkább még halasztanám a gyerekvállalást , mindaddig , amíg a kapcsolatotok kiegyensúlyozottabb lesz.
Túlon túl indulatos vagy !
"egyik régi ribijét is így hívták, akivel még előttem volt"
És most te vagy az új?
mekkora röhej, mikor a jelenlegi nő a volt csajokra féltékeny :D
engem marhára hidegen hagy, h mi volt a neve a volt barátnőinek, ha épp olyan név, ami nekem tetszik, felőlem adhatjuk. inkább olyan név ne legyen, ami engem emlékeztet idiótákra. ez érvényes fiú és lány nevekre egyaránt.
nevezd el saját magadról a lánygyermeket, és akkor te fogsz eszébe jutni, ha megszólítja a kislányt :P
akkor vajh mit tennél, ha lett volna egyéjszakása olyan lánnyal, akit pont úgy hívnak mint téged? :D nevet változtatnál?
bírom az ilyen korlátolt embereket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!