Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisgyerekes anyukát vagy terhes nőt megcsalni?
1. Jól müködö kapcsolat esetén SENKI nem tudja elcsábítani a férjet.
2. Ha valaki megcsalja a feleségét, az minden esetben szemétség, akár terhes a nö, akár sem.
3. Ha valaki nös férfivel kezd, az eleve alacsony szinten áll, és neki végképp mindegy, hogy a feleségnek van-e vagy lesz-e gyereke
4. A szeretö garantáltan nem a feleség érzelmeire fog gondolni, ha már annyira önzö volt, hogy belement egy ilyen kapcsolatba.
5. Szerintem nös ember szeretöjének lenni, illetve ha nös ember szeretöt tart mindig elítélndö.
9: Ha Te nő vagy, akkor ez pont alátámasztja, amit mondtam. Nem jön létre kapcsolat, ha nem a férfi ad, mert a nőtől nem tud EREDNI ez az energia.
Tehát amit a Kérdező ír, hogy egy nő veszi rá a férjet, az kizárt. Férfi rá tud venni nőt kapcsolatra, fordítva ez nem lehetséges.
Más ember párját elszeretni az én értékrendem szerint mindenhogy szemétség, akkor sem tennék ilyet, ha friss kapcsolat lenne (tehát se gyerek, se házasság), és mondjuk nem lenne köztük minden rendben. Nem teszek másokkal olyat, amit velem sem szeretnék, hogy megtegyenek, számomra ez alap.
Az meg a másik, hogy nem izgulok fel férgekre, márpedig aki így átvágja azt, aki elvileg szereti őt, az a szememben féreg, semmi több.
"erre tudnál valamit linkelni"
Inkább csak ne linkeljen semmit. Éppen elég ökörséget olvastunk mára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!