Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Letezik, hogy nem tudta, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letezik, hogy nem tudta, hogy terhes?

Figyelt kérdés

Egyik baratomrol van szo, az amugy rosszul mukodo hazassagaba most erkezik a baba. A felesege allitja hogy nem tudta, hogy terhes es csak rakszuresre ment a dokihoz amikor kiderult, hogy 20 hetes terhes!

En is surun talakozok a novel aki mellesleg nem kis darab igy kulsore nem igen tunt fel semmi.

De azert o csak erezte, hogy valami nincs rendbe.

A verzese amugy is rendszertelen mert a koversege miatt valami betegsege lett.

En ugy gondolom hogy nagyon is tudta csak igy probalja menteni a szet esoben levo hazassagat.

2014. ápr. 29. 14:42
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
86%
igem létezik ilyen. viszont ha annyira rossz volt a házasság akkor egyedül hogy esett teherbe? oda azért csak kellett a férj.... vagy nem tűnt fel neki hogy épp szexel a feleségével? hmmm
2014. ápr. 29. 14:45
 2/30 anonim ***** válasza:
87%
A leírtak alapján létezik, hogy nem tudta.
2014. ápr. 29. 14:45
 3/30 anonim ***** válasza:
76%
Miért van az az érzésem, hogy Te vagy Kedves Kérdező az, aki miatt nem működik az a házasság?
2014. ápr. 29. 14:46
 4/30 anonim ***** válasza:
27%

Én sem tudom elképzelni, hogy egy nő nem érzi, hogy várandós. Ha nekem 2 nap késett a menzeszem, kívánós voltam, esetleg hányingerem volt, magas pulzusom stb., azonnal rohantam tesztet venni.

Szerintem is csak a házasságát akarja menteni.

2014. ápr. 29. 14:46
 5/30 anonim ***** válasza:
71%
Attól, hogy valaki telt, még érzi a baba mozgását, vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy csak az nem veszi észre, aki nem akarja. Egyik barátnőm erősen molett, és már a 18.héttől érezte a babát, tőle tudom) Szóval esélyes igen, hogy ezzel próbálja menteni a menthetetlent, és a lehető legrosszabb lehetőséghez nyúlt.
2014. ápr. 29. 14:47
 6/30 A kérdező kommentje:
Meg hazasok, ne kotoszkodj! Csak a baratomnak egyre surubben jut eszebe a vallas, nem biztos benne, hogy a felesegevel szeretne maradni.
 7/30 Andizsuzsi ***** válasza:
90%

Létezik. De ez amúgy is az ő dolguk, mindegy, hogy te mit gondolsz.

"De azert o csak erezte, hogy valami nincs rendbe."

Gondolom ezért ment orvoshoz.

"A verzese amugy is rendszertelen mert a koversege miatt valami betegsege lett."

Ezért könnyen elképzelhető, hogy nem gondolt terhességre.

8/30 anonim ***** válasza:
39%
Ha te vagy a férj, akkor szégyeld magad, hogy kövérnek nevezed a feleséged.
2014. ápr. 29. 14:48
 9/30 anonim ***** válasza:
85%

Hát azért ha valaki nem számít terhességre, és nem rendszeres a mensije, annak elég nehéz felismernie a tüneteket.

Nekem például nem voltak reggeli rosszulléteim, sőt semmit nem éreztem az első három hónapban. Utána is csak a cicimen láttam a változást még jó ideig. Pedig én figyeltem, mert tervezett terhesség volt, és már 4 hetesen tudtam.

Ha a barátnőd túlsúlyos, és a vérzéskimaradás rendszeres volt nála, nem kellett feltétlenül tudnia a terhességről. Még a pici mozgását se igen érezhette, az még csak most fog kezdődni.

2014. ápr. 29. 14:48
 10/30 anonim ***** válasza:
79%
Letezik. Egyszer nogyogyasznal voltam, es kijott egy no az orvostol, halalsapadtan. Leult, es azt mondta: "othonapos terhes vagyok, ezt nem hiszem el. Semmi jele nem volt."
2014. ápr. 29. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!