Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letezik, hogy nem tudta, hogy terhes?
Egyik baratomrol van szo, az amugy rosszul mukodo hazassagaba most erkezik a baba. A felesege allitja hogy nem tudta, hogy terhes es csak rakszuresre ment a dokihoz amikor kiderult, hogy 20 hetes terhes!
En is surun talakozok a novel aki mellesleg nem kis darab igy kulsore nem igen tunt fel semmi.
De azert o csak erezte, hogy valami nincs rendbe.
A verzese amugy is rendszertelen mert a koversege miatt valami betegsege lett.
En ugy gondolom hogy nagyon is tudta csak igy probalja menteni a szet esoben levo hazassagat.
Kedves 17 látom, neked a mensiddel nincs gondod. Tudod te, hogy nők mikkel küzdenek?
Igen, van olyan hogy akár fél évig nem jön meg, vagy tovább. Vagy egyszer úgy gondolja hogy megjön, de csak egy napra. Akkor is fura színű, alvadékos stb. Utána megint eltelik jó pár hét és megint megjön 1-2 napra.
Tudod akinek rendszeres a menstruációja, nem tudja elképzelni, hogy ez milyen.
Emellett aki így menstruál általában a gyermekáldást se veheti készpénznek, van amikor a doki mondja, hogy nem tud teherbe esni.
Simán elképzelhető ez a történet. Az is reális, hogy szűrésen vette észre a doki a terhességet. Azt az orvost, aki nem nézi meg az egész méh állapotát tapintással egy kenetvétel előtt, azt a szakmából ki kellene paterolni, hiszen az éves szűrés nem csak a kenetedre vonatkozik, hanem a szervek vizsgálatára is.
#23:
Azt hiszem, senki nem állította, hogy ez mindennapos lenne. Ez egy egyedi eset, ami picit speciális - de ahogy olvashattuk, annyira nem extrém. Én is hallottam már érdekes dolgokról, terhesen is lehet menstruáció-szerű vérzés, gyönge, rövid, de nem feltétlenül feltűnő. De itt a rendszertelen vérzés a helyzet, ami nem nagyon különleges.
Lehet, hogy Te ilyen helyzetben havonta veszel tesztet, de sokan nem teszik. Nem tartom kifejezetten nemtörődömségnek, ha valaki házasságban nem nézi meg aggodalmasan, hogy jaj, terhes lett-e. Akkor sem, ha a házassága nem az igazi, valahogy az embereket ez kevésbé zavarja, mint pl. engem, szerintem sem célszerű egy nem működő házasságba szülni, de nekem elég magasak az igényeim.
Nem tartozik olyan szorosan a témához, de volt róla szó. Még kövérnek sem kell lennie az embernek, hogy akár szülés előtt közvetlenül se legyen terhespocakja (főleg, ha 7 hónapra szül). Anyámat emiatt nem is vették komolyan. Egyébként hányinger és hasonló sem volt, a szülés előtti napon még simán dolgozott. Igaz, annak határozottan tudatában volt, hogy terhes :D
Úgyhogy ez van, az emberek elég sokfélék s ami az egyiknél ordítóan szembetűnő, az a másik esetében észrevétlen lehet.
Hát nem tudom. Eloszor is aki nem védekezik szex során, annak számolnia kell a terhesség lehetoségével. Tehát ha nem védekeztek, és nem jon meg a kovetkezo hónapban, akkor is tesztet kellett volna csinálni. Másodszor a terhességnek tobb tunete van, pl. a mellek feszulni kezdenek, érzékenyebbek lesznek és ez már a 6-7 héttol.
Tehát vagy nagyon igénytelen (a saját egészségét illetoen) vagy kamuzott.
"A verzese amugy is rendszertelen mert a koversege miatt valami betegsege lett. "
Vagy IR-es, PCOS-es, és EZEK miatt vannak plusz kilói. Ez a rendszertelen vérzést is megmagyarázná. De ezt persze nehezebb feltételezni, mint hogy undorító, hanyag ember, ezért kövér, és direkt rombolja az egészségét...
Kerdezo a szereto.
Igen a gyerek koti majd a ferfit a kovetkezo xx evben hiszen szulok lesznek kozossen.
De szerintem az egesz mese neked lett kitalava es ok mar reg gyereket terveztek.
Tunj el es piszkits mas hazassagaba keress szabad ferfit sajat pasit.
Akinek mas pasija kell szanalmas es ocska.
Remelem ez a baba kozel hozza oket megint egymashoz es osszeolelkezve alszanak el minden nap.
"En ugy gondolom hogy nagyon is tudta csak igy probalja menteni a szet esoben levo hazassagat."
Miért baj az, ha próbálja menteni a szétesőben levő házasságát? Ez inkább pozitívum kellene hogy legyen.
"Mit gondoltok.meg mentheto a hazassag egy gyerekkel?
Vagy ami nem mukodott az ez utan sem fog?
Vagy a ferj vele marad a gyerek miatt?"
Ezeket a kérdéseket tedd fel a férfinak, majd ő megválaszolja. A házasság akkor menthető, ha mindkét fél akarja és dolgozik rajta, és nincs harmadik fél, aki belerondít ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!