Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Letezik, hogy nem tudta, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letezik, hogy nem tudta, hogy terhes?

Figyelt kérdés

Egyik baratomrol van szo, az amugy rosszul mukodo hazassagaba most erkezik a baba. A felesege allitja hogy nem tudta, hogy terhes es csak rakszuresre ment a dokihoz amikor kiderult, hogy 20 hetes terhes!

En is surun talakozok a novel aki mellesleg nem kis darab igy kulsore nem igen tunt fel semmi.

De azert o csak erezte, hogy valami nincs rendbe.

A verzese amugy is rendszertelen mert a koversege miatt valami betegsege lett.

En ugy gondolom hogy nagyon is tudta csak igy probalja menteni a szet esoben levo hazassagat.

2014. ápr. 29. 14:42
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
89%
Szülés előtt 2 héttel egy távoli ismerősöm nem vette észre rajtam a terhességet. Igaz én kövér vagyok. Rúgásokat a 25. héten kezdtem érezni. Az első 3 hónapban rosszulléteim sem voltak. Lehet én sem vettem volna észre, ha épp nem hormonkezelnek, pont az miatt, hogy sokáig nem sikerült a baba. Szóval én el tudom képzelni.
2014. ápr. 29. 14:55
 12/30 A kérdező kommentje:

Mit gondoltok.meg mentheto a hazassag egy gyerekkel?

Vagy ami nem mukodott az ez utan sem fog?

Vagy a ferj vele marad a gyerek miatt?

2014. ápr. 29. 15:00
 13/30 anonim ***** válasza:
97%

Ha olyan szar a házasságuk, minek szexelnek védekezés nélkül? Persze, nyilván egy alkalom volt, akkor is védekeztek gumival és tablettával csak "becsúszott".

Szar dolog szeretőnek lenni.

2014. ápr. 29. 15:00
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha marad is a férj, attól nem 'mentődik' a házasság, illúziókat felesleges is kergetni. Vagy megy.

Ha van benne némi felelősség-érzet, marad, de csak időlegesen, és attól még nem változik semmi. Csak a sok vita, veszekedés továbbra is. A rossznál már a semmi is jobb.

2014. ápr. 29. 15:03
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó kommented után már nekem is az az érzésem, hogy ezt a házasságot csak te akarod annyira rossznak látni.

Nem, nem fogja otthagyni érted a feleségét és a gyerekét. Nem, ez nem egy tündérmese, ahol a szomszéd ri..c nyeri el a királyfi szívét.

Szerintem szállj ki a képből, mert nélküled és az uszításod nélkül lehet nem is lenne problémájuk.

2014. ápr. 29. 15:03
 16/30 anonim ***** válasza:
74%
Ne haragudjatok, és igazán nem azért a két fillérért, de ha lefekszem valakivel, hiába védekezem, lehet belőle baba bármikor, ugyanis semmi sem 100%-os, mindig ott van az az 1%, és mi van ha az éppen velem történik?! Nem? Ja, nem, nem kell figyelni ilyen apró részletekre. A rendszertelen vérzés, vagy annak kimaradása utáni 1. hónapban lehet csinálni egy tesztet, csak a megnyugtatás kedvéért...
2014. ápr. 29. 15:05
 17/30 anonim ***** válasza:
9%
Ja rendszertelenül jön meg neki..tényleg elég rendszertelen ha majd 5 hónapig meg se jön :D persze van olyan hogy még 1-2 hónapig megjön neki, na de ez nagyon nem az átlag na meg egy rákszűrésen ilyen hogy derül ki? A doki leveszi a kenetet azt annyi.
2014. ápr. 29. 15:27
 18/30 anonim ***** válasza:
78%
A TLC van egy műsor, amiben csak olyan anyukák vannak, akik nem tudták, hogy terhesek. Sőt, eléggé elképesztő esetek vannak, és habár vannak jelek, a nő sokszor másnak hiszi. Volt olyan, akinek már egy gyerek után se tűnt fel, hogy mi a helyzet! Meg olyan is, akinek 2 is úgy csúszott be, hogy nagyon nagy sokára esett le a dolog. SZóval van ilyen. Én sem vettem észre a jeleket, vagyis másra fogtam /pl tavaszi fáradság/ és már majdnem 12 hetes voltam! Tabletta mellett! Szóval elképzelhető, nem akarja szerintem megfogni a férjét ezzel. Sőt, az is lehet, hogy igazából ő akarja legkevésbé a terhességet, mivel rossz a viszonyuk.
2014. ápr. 29. 15:28
 19/30 anonim ***** válasza:
84%
17es, egy orvos úgyis ki tudja találni hogy terhes vagy e hogy csak simán felnyúl ujjal v. valamilyen eszközzel, megváltozik a felülete a hüvelynek és a színe is a méh közeli helyeken. Úgy csinálja, hogy kívülről is tapogatja a hasad alsó részét, meg belülről is benyúl valamivel. Azért tudom, mert nekem is így állapította meg, és igaza volt!
2014. ápr. 29. 15:31
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 17-es, látom nem vagy túl tájékozott a témában. Évekkel ezelőtt egy egyszerű kis ciszta miatt 3/4 évig nem volt menzim. Attól hogy Te még nem hallottál valamiről, az nem biztos hogy nem létezik. Egy alapos orvos pedig szűrővizsgálatkor bizony nem csak törletet vesz, hanem ki is vizsgál...
2014. ápr. 29. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!