Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el, hogy maris terhes vagyok?
Vele es velem vannak problemak igy az orvos tanacsara abba hagytam a fogamzasgatlo szedeset. Ugy szamoltunk, hogy ev alatt (megfelelo tap. vitam. gyogyszerek) max ketto osszejon a gyerek.
Ot honapja volt mindez es most 12 hetes terhes vagyok.
Mar ketszer voltam orvosnal, de most mondta hogy ugy nezz ki megmaradnak ket petezsakot lat valoszinu ikrek .
A ferjemnek meg nem mondtam mert annyi mindent terveztunk meg, es koran jottek a babak.
A sogornomnek is ikrei vannak es mindig szantam, hogy soha nincs ideje es meg egy bevasarlast sem tud elintezni.
Es mindig arra gondoltam, hogy milyen nehez neki semmi ideje nincs magra meg hajat mosni se tudott mikor mentunk latogatoba.
Hat ezt nem ertem. Abbahagytad a gyogyszer szedest, mit gondoltal, mi lehetseges? Ha elni akartok meg, akkor tovabbra is vedekezni kellett volna.
Most mar "eltek" mikor egy kicsit felnonek.
Házasságban éltek, mind a ketten szerettetek volna gyereket, közös megegyezéssel abbahagytátok a védekezést - nem értem, mire számítottatok? A teherbe esés nem úgy van (vagy csak ritkán), hogy majd abban a hónapban terhes leszek...
Az, hogy ikrek, hát az tényleg nehezebbé teszi az első időszakot. Erre készüljetek fel, beszéljetek a sógornőddel, olvassatok szakirodalmat.
Sok boldogságot :-)
Az orvosom (kb12 eve o a dokim), aki mutott azt mondta, hogy egy-ket even belul osszejohet a baba ha betartjuk az utasitasit.
Meg fel ev sem kel ett. Most vettunk lakast, de a berendezesre a felujitas utan nem maradt penzunk es sok hitelunk lett ezert meg egy evig szukseg lenne a fizetesemre hogy torleszteni tudjuk.
Nem "elni" szeretnenk csak tulelni a kovetkezo egy evet.
Nem értem én sem. Ha abbahagytad a gyógyszert, akkor terhes lehetsz :)
Azt számoltátok, hogy 1-2 év alatt összejön. Össze is jött. :)
Mondd meg :)
Mi az, amit terveztetek és a gyerekeitek csak hátráltatnának benne?
Nagy levegő, és elmondod, hogy apuka lesz.
Mostmár az a baba nagyon jönni akart, hát jött :)
" Most vettunk lakast, de a berendezesre a felujitas utan nem maradt penzunk es sok hitelunk lett ezert meg egy evig szukseg lenne a fizetesemre hogy torleszteni tudjuk. "
Nem értem. Felnőtt nő vagy, felnőtt férjjel. Miért nem használtatok óvszert, ha még nem igazán akartátok a gyerekeket? Nekem nincs az a konyhabútor, amiért cserébe lemondanék a gyerekemről.
Ha nincs gond a terhességeddel, akkor tudsz dolgozni a 7-8. hónapig. Aztán még 6 hónapig tgyás-t kapsz, ami kb a fizetéseddel egyenlő. Szóval még több, mint egy évig fogod kapni a fizetésed.
Ha alaposan körbenézel, olcsón lehet jó minőségű babacuccokat kapni.
Hajrá :-)
jol eltudtad tiktolni mar 12 hetes vagy!!
en a pozitiv tesztnel ugrottam a ferjem nyakaba nem am meg titkolom milyen kapcsolatotok van hat nem irigyellek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!