Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy mondjam el, hogy maris...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el, hogy maris terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Vele es velem vannak problemak igy az orvos tanacsara abba hagytam a fogamzasgatlo szedeset. Ugy szamoltunk, hogy ev alatt (megfelelo tap. vitam. gyogyszerek) max ketto osszejon a gyerek.

Ot honapja volt mindez es most 12 hetes terhes vagyok.

Mar ketszer voltam orvosnal, de most mondta hogy ugy nezz ki megmaradnak ket petezsakot lat valoszinu ikrek .

A ferjemnek meg nem mondtam mert annyi mindent terveztunk meg, es koran jottek a babak.

A sogornomnek is ikrei vannak es mindig szantam, hogy soha nincs ideje es meg egy bevasarlast sem tud elintezni.

Es mindig arra gondoltam, hogy milyen nehez neki semmi ideje nincs magra meg hajat mosni se tudott mikor mentunk latogatoba.

2014. máj. 2. 13:48
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
Elmondod neki megszülöd őket - nehézségek mindig vannak lesznek
2014. máj. 2. 15:03
 22/41 anonim ***** válasza:
85%
Ha abbahagyod a gyógyszert bármikor lehetsz terhes, és ha megegyeztetek hogy gyermeket akartok és sikerül,mért nem mondod el neki? Ezt nagyon nem tudom megérteni! Viszont a férjedet sem értem, egyszer sem kérdezett rá,hogy mikor (nem) kéne megjönnie? Mert mi amikor babát tervez(t)ünk, minden nap kérdezte,hogy van-e valami , megjött-e,csináltam-e tesztet...
2014. máj. 2. 15:23
 23/41 anonim ***** válasza:
63%
tenyleg vannak ilyen nok ez most komoly ???? lehet nem is a ferje csinalta fel azert titkolozik ! szanalmas vagy es irritaloan buta
2014. máj. 2. 15:44
 24/41 anonim ***** válasza:
94%

Nagyon-nagyon buta vagy kerdezo.

Ilyen mentalitassal jobb lett volna ha nem szulsz, foleg ilyen kapcsolatban ahol titkolni kell meg az oromhirt is....

2014. máj. 2. 15:53
 25/41 anonim ***** válasza:
92%
Ne haragudj,de a férjed nem vette észre,hogy 3 hónapja nem menstruálsz,miközben hízol? Ezt sosem akartam elhinni,hogy ilyen létezik.
2014. máj. 2. 16:10
 26/41 anonim ***** válasza:
89%
Hogy a 'csába nem veszi észre a férjed, h vmi nem ok? Nekem az 5. héten kiszúrta, h megnőttek a didkóim, pedig alapból D-s mellekkel rohangálok és akkor még nem is teszteltem...
2014. máj. 2. 16:28
 27/41 anonim ***** válasza:
93%
Nekem tényleg csak az a nagyon kérdéses, hogy ha nem tudtátok vállalni, akkor miért nem védekeztetek? A "nagyon nehezen fog teherbe esni" nem egyenlő azzal, hogy "soha nem fog teherbe esni". Ha annyira nagy a vészhelyzet, akkor még úgy is védekezek, ha elvileg nehezen esek teherbe, csak hogy biztosra menjek. És ezért az orvost hibáztatni emeletes f@ßság, mert benne volt a pakliban, mint ahogy az is benne van, hogy téved az orvos.
2014. máj. 2. 17:17
 28/41 anonim ***** válasza:
68%
Le leazek pontozva, de...örökbe is tudjátok őket adni! Inkább, mint hogy nélkülözniük kelljen.
2014. máj. 2. 17:35
 29/41 anonim ***** válasza:
81%
HOGY NEM vette eszre ? ugy hogy szerintem magasrol tojnak egymasra ez a velemenyem! a ferj se foglalkozik az aszonnyal az aszonyrol meg ne is beszeljunk...ilyen hirt aki magaba tud tartan az elol aki csinalta neki raadasul ikreket hat nem lehet mit mondani ra
2014. máj. 2. 18:27
 30/41 anonim ***** válasza:
1%

Halljátok, ti nagyon értetlenek vagytok!

Az orvos azt mondta, ne védekezzenek, mert amúgy is nehéz lesz teherbe esnie. Jobb, ha minél előbb kiürül a hormon a szervezetéből. Nekem is van egy barátnőm, aki orvosi tanácsra nem szedhet semmit, mert a családban is nehezen jöttek össze a babák, így ő is 'veszélyeztetett'.

Ők szerettek volna, így abbahagyták, majd a vártál jóval előbb összejött. Nem értem, ezen mit nem lehet felfogni... szégyelljétek magatokat!!!

Kérdező! Nagy levegő, és mondd el! Ikrek esetén sztem max a 6. hónapig fogsz tudni dolgozni, utána táppénzre fognak venni, legeslegkésőbb a 7. hónapban, mert az ikresek általában veszélyeztetettek. Táppénz után tgyás, utána gyed... Mielőbb mondd el, mert ki kell okoskodnotok, hogyan tovább!

Fel a fejjel! :)

2014. máj. 2. 20:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!