Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el, hogy maris terhes vagyok?
Vele es velem vannak problemak igy az orvos tanacsara abba hagytam a fogamzasgatlo szedeset. Ugy szamoltunk, hogy ev alatt (megfelelo tap. vitam. gyogyszerek) max ketto osszejon a gyerek.
Ot honapja volt mindez es most 12 hetes terhes vagyok.
Mar ketszer voltam orvosnal, de most mondta hogy ugy nezz ki megmaradnak ket petezsakot lat valoszinu ikrek .
A ferjemnek meg nem mondtam mert annyi mindent terveztunk meg, es koran jottek a babak.
A sogornomnek is ikrei vannak es mindig szantam, hogy soha nincs ideje es meg egy bevasarlast sem tud elintezni.
Es mindig arra gondoltam, hogy milyen nehez neki semmi ideje nincs magra meg hajat mosni se tudott mikor mentunk latogatoba.
Nagyon-nagyon buta vagy kerdezo.
Ilyen mentalitassal jobb lett volna ha nem szulsz, foleg ilyen kapcsolatban ahol titkolni kell meg az oromhirt is....
Halljátok, ti nagyon értetlenek vagytok!
Az orvos azt mondta, ne védekezzenek, mert amúgy is nehéz lesz teherbe esnie. Jobb, ha minél előbb kiürül a hormon a szervezetéből. Nekem is van egy barátnőm, aki orvosi tanácsra nem szedhet semmit, mert a családban is nehezen jöttek össze a babák, így ő is 'veszélyeztetett'.
Ők szerettek volna, így abbahagyták, majd a vártál jóval előbb összejött. Nem értem, ezen mit nem lehet felfogni... szégyelljétek magatokat!!!
Kérdező! Nagy levegő, és mondd el! Ikrek esetén sztem max a 6. hónapig fogsz tudni dolgozni, utána táppénzre fognak venni, legeslegkésőbb a 7. hónapban, mert az ikresek általában veszélyeztetettek. Táppénz után tgyás, utána gyed... Mielőbb mondd el, mert ki kell okoskodnotok, hogyan tovább!
Fel a fejjel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!