Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy mondjam el, hogy maris...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el, hogy maris terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Vele es velem vannak problemak igy az orvos tanacsara abba hagytam a fogamzasgatlo szedeset. Ugy szamoltunk, hogy ev alatt (megfelelo tap. vitam. gyogyszerek) max ketto osszejon a gyerek.

Ot honapja volt mindez es most 12 hetes terhes vagyok.

Mar ketszer voltam orvosnal, de most mondta hogy ugy nezz ki megmaradnak ket petezsakot lat valoszinu ikrek .

A ferjemnek meg nem mondtam mert annyi mindent terveztunk meg, es koran jottek a babak.

A sogornomnek is ikrei vannak es mindig szantam, hogy soha nincs ideje es meg egy bevasarlast sem tud elintezni.

Es mindig arra gondoltam, hogy milyen nehez neki semmi ideje nincs magra meg hajat mosni se tudott mikor mentunk latogatoba.

2014. máj. 2. 13:48
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
95%
#30 És a drága barátnő óvszert sem használhat? ....
2014. máj. 2. 21:43
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem a problémát,nagy nehezen kellett volna összejönnie de! hamar sikerült!!!értem az anyagi oldalát,a sokkot,az idő-pénz-kétgyerektényezőt,de megkímélt az élet rengeteg csalódástól örülj neki és oszd meg a férjeddel
2014. máj. 3. 00:53
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
*az Öröm(!)hírt!
2014. máj. 3. 00:54
 34/41 anonim ***** válasza:
9%

30as vagyok, de igen, ő használ, de ők nem tervezik! Kérdezőék meg tervezték, és úgy gondolták/azt mondták nekik, hogy sokáig kell próbálkozni!

Rosszindulatúak vagytok, de nagyon!!!

2014. máj. 3. 10:48
 35/41 anonim ***** válasza:
96%
Haljatok ez a 30-as igencsak ostobacska...
2014. máj. 3. 14:28
 36/41 anonim ***** válasza:
0%
Tudod, nem fogom azt mondani, hogy te vagy az osotba, mert egy válaszból nem lehet megítélni senkit (az viszont rólad sokat elárul, hogy szerrinted neked sikerült...). Csak azt mondom, hogy empátia, emberi megértés benned egy fikarcnyi sincsen.
2014. máj. 3. 15:12
 37/41 anonim ***** válasza:
0%
36os és 30as voltam
2014. máj. 3. 15:12
 38/41 anonim ***** válasza:
82%

Mondjuk ez tényleg fura! Védekezésről hallottál már?

Jön a gyerek! Hatalmas öröm! Tudod hányan szeretnének, s nem sikerül nekik. Igen, megmondani az apának, s boldogan élni.

Mindennél fontosabb a gyerek!

2014. máj. 3. 17:30
 39/41 anonim ***** válasza:
88%

Nem hogy örülnél, hogy lehet gyereked, még egyenesen panaszkodsz...nem értem.

Nekem is megmondta a dokim, hogy nem lehet gyermekem, és nem is lehet...mivel 2 év alatt sem jött össze. Így már nem is fog. De én kiugranék a bőrömből ha terhes lennék, nem hogy még 12 hétig titkoljam is.

Amúgy meg a férjed mérges lesz rád amiért eddig nem mondtad el neki... Mivel már elvetetni sem lehet. Már ha akkora a problémátok, hogy nem tudnátok megtartani. Szóval gyakorlatilag miattad mindenképp vállalnotok kell, ha van rá anyagi keret, ha nincs.

Milyen házasság ez? Bocs de örülök neki hogy én nem ilyenben élek...

2014. máj. 3. 18:09
 40/41 anonim ***** válasza:
96%

Férjed helyében elgondolkoznék, hogy a kedves nejem miért nem mondja meg 3 hónapja(!!!!), hogy terhes..

ORvos a hibás? Ő dugott? Ő nem szedett gyógyszert, húzott gumit?

Hány éves vagy? 20?

2014. máj. 4. 22:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!