Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nktek miben tetszik a legjobban a feleségetek?
17 vagyok..
egyébként az én férjenek is a combfix a gyengéje
lehet fehér fekete, akármi.. le sem veszi rólm
szereti a magassarkút is...
bármi jöhet, de ha combfixet kiszúrja, akkor el nem indulunk akkor amikor gondoltam...
Combfix, szívecskés top, gumicsizma! Neked való összeállítás.
Most már lepontozhatsz
Bármilyet...
Platformot is, pedig épp sak magasabb nálam..
Utcára nem veszem fel, de eki igen...
Miért lett csak 41% a válaszom?
Mert tudom, hogy a férjemnek miben tetszem?
/ egyébként van, hogy ő vezsi meg nekem ajándékba/
Próbálkozz egyszerű, klasszikus darabokkal. Ha csak a hálószobában, akkor első körön mondjuk egy fekete csipkés melltartó+bugyival biztos nem lősz mellé.
A párom egyébként azokat a ruhákat szereti, amik sokat láttatnak, de nem feltétlenül csak cici-popsi, hanem például az egyik kedvence egy olyan top, ami elöl garbónyakú, a háta viszont teljesen nyitott. Persze melltartó nélkül :) A másik kedvence a lapnadrágom, amiben ha leülök, oldalt teljesen kint van a lábam. Azt utcán is szereti, ha feltámad a szél, nagyon nyitott, pedig amúgy teljesen szolid ruhadarab lenne. Itthon nagyon rövid miniruhákban is szoktam lenni ilyenkor, ami utcára tunikának megy csak el, mert alig takarja a fenekem. Na ezt már szigorúan bugyi nélkül hordom, imádja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!