Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nktek miben tetszik a legjobban a feleségetek?
Ha tudod a férjedről, hogy mire gerjed, akkor egyszerű a válasz. Pl. ha mellpárti, akkor szépen dekoltált felsőt válassz. ha popsicentrikus, akkor pl. feszülős cicanadrágot.
Mert az nem segít, h itt kapsz válaszokat, mert a férfiak ízlése is eltérő. Ismerek olyat, aki gerjed az állatmintákra, az én férjem meg utálja az ilyen darabokat. SZóval azt kell kipuhatolnod, h a te férjesnek mi az ízlése ilyen téren, ebben az itteni válaszlók nem segíthetnek.
Hidd el, ha kiöltöznék neki akármibe is, mészre sem venné.. Ha ennyire nem érdekli az öltözködés
Ettől még tetszel neki!
Az én feleségemnek (évek óta külön élünk) leginkább a távolság áll jól.
A kedvesem felvehet bármit, úgyis kihámozom belőle egy-kettőre, de tudja, hogy melyik cipő-nadrág-top-bugyi kombó az amelyik garantálja, hogy mire hazaér én is ott legyek.
Az én férjem, már ha különleges alkalomról beszélünk, vagy meg akarom lepni, imádja ha fűzőt veszek fel, hozzá combfix, magassarkú, szépen kifestett köröm.
Remélem ezzel segítettem egy kicsit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!