Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tényleg nagy bűnt követünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nagy bűnt követünk el, ha belenézünk néha párunk telefonjába és emailjeibe? Vagy csak azok tartják bűnnek akiknek titkolnivalójuk van? Az enyémbe belenézhet a párom bármikor, hisz nincs takargatnivalóm.

Figyelt kérdés
Sajnos én többször találtam is olyat,amit nem kellett volna,ezért is érdekelne többször,hogy mi folyik a hátam mögött.Aki ilyen esetben is tabunak tartja a témát,akkor ő még talán nem járt hasonló cipőben.

2014. jún. 20. 08:47
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
90%
Nekem eszembe nem jutna. Közösen használjuk az összes számítástechnikai eszközt, mentett jelszavakkal. Ráadásul o programozó, igy egy pillanat alatt megoldaná anélkül is. De eszünkbe se jut ilyen. Minek? Ahol nincs meg a bizalom, ott nincs ertelme a kapcsolatnak se.
2014. jún. 20. 09:22
 12/57 anonim ***** válasza:
86%
Nálunk bárki bármikor a kezébe veheti a másik telefonját, nem adunk érte még szúrós tekintetet sem. Én személy szerint akár megnézhetném a beszélgetéseit sms-eit, ő nem csinálna belőle gondot, de én önmagamtól tartok, hogy abba amit találok többet látnék bele, ami. Magamat ismerve csak jól félreértelmeznék minden kis üzenetet, úgyhogy saját magamat óvom meg ettől. Előfordult hogy Őbenne villant fel egy kis féltékenység és rábökött egy címzettre, hogy ez meg ki, én csak mosolyogva nevetve elmondom amit a srácról tudni kell. Nem hinném hogy Páromat különösen furdalja a kíváncsiság hogy kivel mit beszélgetek, de ha látnám rajta az aggódást én inkább hagynám hogy olvasson hogy megnyugodjon a kis lelke. 25L
2014. jún. 20. 09:22
 13/57 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem értelmes emberek nem nézegetik egymás levelezését, telefonját. Mindenkinek kell valamennyi privát szféra, és egy kapcsolat sem abból áll hogy kiteregetünk mindig mindent. Plusz ha már gondok vannak egy kapcsolatban azt többnyire ki lehet szűrni ezek nélkül is.
2014. jún. 20. 09:35
 14/57 anonim válasza:
86%

Igen ! A bizalom egy kapcsolatban feltétel nélküli kell ,hogy legyen. Te hiszel nekem ,én hiszek neked !

Ha valami érdekel kérdezd meg,és ne "turkálj"! Ha nem bízol meg a párodban lépj tovább, mert a kapcsolatotok nem teljes !!

2014. jún. 20. 09:35
 15/57 anonim ***** válasza:
88%

Nem is értem, hogy akik belenéznek a párjuk dolgaiba, azok hol nevelkedtek?

Nálunk otthon gyermekkoromban is kopogtunk a szüleimmel egymás szobájába belépve, nem pedig nagy svunggal benyitottunk. Egymás leveleit sosem bontottuk fel. Vannak még levelek, amik oda érkeznek, anya felhív, kinyissák-e és beolvassa-e nekem (pl. választásról való értesítő).

A párommal sosem tennék ilyet, hogy zavarom az ő köreit, mindig lehet féltékenynek lenni valamire, ha az ember nagyon keres, akkor talál valami hülyeséget. Sosem nyúlok más cuccához hozzá, ha arrébb rakom a telefonját, mert mondjuk rumli van, arra is rákérdezek.

Nem arról van szó, hogy takargatnivalóm van (mert nincs), hanem mert ember vagyok, és JOGOM van a személyes térhez, a szabadságomhoz (emberi jog, nézzetek utána), és a levéltitokhoz is jogom van. És a páromnak is, ő sem kevesebb nálam, hogy "én bizony megtehetem vele"...

27 felnőtt nő

2014. jún. 20. 09:54
 16/57 anonim ***** válasza:
64%
Nálunk ez nem gond, van hogy elkérem a párom telefonját és használom van hogy Ő kéri el az enyémet és használja. Őszinte embernek a legkönnyebb nincs mit rejtegetni, így nem zavarja ha belenéz a szerelme a dolgaiba pláne, ha komolyabb a kapcsolat. Mi mindent megbeszélünk és szerintem így helyes, persze ami nem érdekli Őt vagy engem azt a barátokkal beszéljük meg, de az személy szerinte nem kapcsolódik egyikünkhöz sem, pl én szeretem a lovakat és arról beszélgetek barátaimmal, de a páromat nem érdekli. Egy kapcsolat akkor jó szerintem, ha nincs mit titkolni, mindent meg lehet beszélni.
2014. jún. 20. 10:08
 17/57 anonim ***** válasza:
42%
Simán belenézünk a másik telefonjába, levelezésbe, nincs semmi titkolnivalónk :)
2014. jún. 20. 10:10
 18/57 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem mindenkinek van egy magánszférája, amit alapesetben nem illik megsérteni. Tehát nem illik megnézni az email-eket, telefonba belenézni. De az meg két ember döntése, ha őket nem zavarja az, hogy a párjuk belenéz a telefonba, email-be, tehát ha ő maga nem kéri ki magának, akkor nyilván ez nem számít bűnnek. Mondjuk nálunk is nyugodtan belenézhetnék a férjem levelezéseibe, tudom minden jelszavát, mivel eleve egy word-ben leírta a jelszavait mindenhová, mert sosem tudja, úgyhogy itt van a gépen, de én nem éreztem ennek szükségét, nem nézek bele a leveleibe. Olyan is volt már, hogy mondta, lépjek bele az email-jébe, mert várt valami levelet és csak én voltam netközelben. De pl. az én outlook-om is állandóan meg van nyitva itthon a gépen, tehát belenézhetne, úgy gondolom nem teszi meg, de nincs titkolnivalóm.
2014. jún. 20. 10:14
 19/57 anonim ***** válasza:
85%

Én úgy gondolom, hogy ha egy kapcsolat már ott tart, hogy egymás üzeneteibe, telefonjába bele kell lesnünk titokban, akkor ennek a kapcsolatnak nem sok jövője lesz. HA nincs kölcsönös bizalom, akkor annyit is ér a kapcsolat.

Nálunk nincs olyan, hogy belelesek az emailbe néha vagy megnézzem ki hívta, kit hívott. Ha érdekelne akkor elé állok, és megkérem mutassa meg. Bármikor megnézhetnénk egymás magánszféráját, mert nem titok a jelszó, de minek? Ha valakit meg akarnak csalni, azt úgyis megcsalják..

2014. jún. 20. 10:14
 20/57 anonim ***** válasza:
82%
Én sem szeretem, ha belenéz más a telefonomba és nincs takargatni valóm. Nem nézek bele a barátoméba, mert megbízom benne. Elég egyszerű, személyes tér és bizalom. Ha attól tartasz, hogy valami folyik a hátad mögött és neked az üzenetei elolvasása megnyugvást nyújt a saját dolgod. Mindenkinek máshol kezdődik és végződik a magánszférája. De aki megrögzötten féltékeny vagy kombinálós olyat is bele fog látni, ami nincs ott.
2014. jún. 20. 10:16
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!