Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nagy bűnt követünk el, ha belenézünk néha párunk telefonjába és emailjeibe? Vagy csak azok tartják bűnnek akiknek titkolnivalójuk van? Az enyémbe belenézhet a párom bármikor, hisz nincs takargatnivalóm.
Igen ! A bizalom egy kapcsolatban feltétel nélküli kell ,hogy legyen. Te hiszel nekem ,én hiszek neked !
Ha valami érdekel kérdezd meg,és ne "turkálj"! Ha nem bízol meg a párodban lépj tovább, mert a kapcsolatotok nem teljes !!
Nem is értem, hogy akik belenéznek a párjuk dolgaiba, azok hol nevelkedtek?
Nálunk otthon gyermekkoromban is kopogtunk a szüleimmel egymás szobájába belépve, nem pedig nagy svunggal benyitottunk. Egymás leveleit sosem bontottuk fel. Vannak még levelek, amik oda érkeznek, anya felhív, kinyissák-e és beolvassa-e nekem (pl. választásról való értesítő).
A párommal sosem tennék ilyet, hogy zavarom az ő köreit, mindig lehet féltékenynek lenni valamire, ha az ember nagyon keres, akkor talál valami hülyeséget. Sosem nyúlok más cuccához hozzá, ha arrébb rakom a telefonját, mert mondjuk rumli van, arra is rákérdezek.
Nem arról van szó, hogy takargatnivalóm van (mert nincs), hanem mert ember vagyok, és JOGOM van a személyes térhez, a szabadságomhoz (emberi jog, nézzetek utána), és a levéltitokhoz is jogom van. És a páromnak is, ő sem kevesebb nálam, hogy "én bizony megtehetem vele"...
27 felnőtt nő
Én úgy gondolom, hogy ha egy kapcsolat már ott tart, hogy egymás üzeneteibe, telefonjába bele kell lesnünk titokban, akkor ennek a kapcsolatnak nem sok jövője lesz. HA nincs kölcsönös bizalom, akkor annyit is ér a kapcsolat.
Nálunk nincs olyan, hogy belelesek az emailbe néha vagy megnézzem ki hívta, kit hívott. Ha érdekelne akkor elé állok, és megkérem mutassa meg. Bármikor megnézhetnénk egymás magánszféráját, mert nem titok a jelszó, de minek? Ha valakit meg akarnak csalni, azt úgyis megcsalják..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!