Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nagy bűnt követünk el, ha belenézünk néha párunk telefonjába és emailjeibe? Vagy csak azok tartják bűnnek akiknek titkolnivalójuk van? Az enyémbe belenézhet a párom bármikor, hisz nincs takargatnivalóm.
Látom azért van olyan is,aki bele tudja élni magát a helyzetembe.
Tetszett a 29. és 52.válasz is és köszönöm,igazad van a döntés a kezemben,aztán az jó vagy rossz,azt is had döntsem majd el én.Egyszerűen csak érdekelt mások véleménye is.
Az 51.válaszhoz már kommentet sem szerettem volna fűzni,ő úgy sem ért semmit ebből...ő az okos,aki a végletekig kiáll a véleménye mellett...
Köszönöm az 56-os választ!
Ezt próbáltam elmagyarázni a férjemnek...engem nem az zavar,h.beszélget másokkal,de ne titkolózzon és sztem.a flörtnek is van egy bizonyos határa és mikor már azt ecsetelgeti a csajnak,h.áll a f...-a,az már azért túlzás.Lehet szórakozni,de majd ha talál magának egy olyat,akit levakarni sem tud és ott árt neki ahol lehet,akkor elgondolkozhat.Sokan így élik talán a be nem fejezett gyerekkorukat.
Ettől függetlenül,neki tuti nem tetszene,ha én csinálnám ezt és ez az amit nem tud megérteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!