Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek igazat mond?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igazat mond?

Figyelt kérdés
A férjem már hetek óta alig nyúl hozzám, a korábbi napi rendszerességű szexuális életünk kb 1-2 heti 1-re csökkent. Rengeteget dolgozik (főleg HO-ban) és az a magyarázata, hogy nem tud átállni, munkán jár az agya. Férfiak, el tudjátok azt képzelni hogy az igényeitek és vágyaitok ennyire megváltozzanak szimplán a munka miatt? Közben távolodunk is egymástól. Én nem változtam meg, nem híztam, ez nem lehet a gond. És sajnos én nem tudom elhinni, hogy ha vágyik rám, akkor képes egy hétig is élni és aludni mellettem intimitás nélkül. Mit gondoltok?
tegnap 12:54
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Persze, a stressz simán hatással lehet a szexuális életre.
tegnap 13:05
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

Férfiként írom, hogy teljesen reális, amit a férjed mond. Ha nem hiszel neki és veszekedni kezdesz vele, akkor a házasságod sírját ásod meg.

Inkább azt kéne megtudnod, miért olyan sok a munkája és hogyan lehet azt csökkenteni.

tegnap 13:05
 3/10 anonim ***** válasza:
9%
A napi szex azzal jár hogy megunnak.
tegnap 13:08
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Ja látszik hogy még mindig veszetten kivánja az asszonyt a lepontozók szerint.
tegnap 13:12
 5/10 anonim ***** válasza:
86%

De szerinted csakis és kizárólag a másik megunása lehet az egyetlen lehetséges ok arra, hogy valaki nem kívánja a szexet? :D

tegnap 13:15
 6/10 anonim ***** válasza:
11%
Lehet a kollegát meg kívánja. Mert az nem mindennapi. Ergo nagyobb érték is.
tegnap 13:17
 7/10 anonim válasza:
86%

Próbáljatok kiszakadni otthonról! Kirándulni, moziba,stb. Tegyetek úgy mintha randi lenne, hogy ki tudjon lépni az ottho-munkahely kelepcéből és férfinak érezze magát újra ne munkásnak.

F

tegnap 13:44
 8/10 anonim ***** válasza:
44%

Én nőként a 2. hónap HO után borultam meg. Pedig eleinte hogy örültem neki... teljesen egysíkú lett minden, pedig fiatal kapcsolat volt, de pl a libidóm lenullázódott az állandó otthonlétben.

Mozduljatok ki minél többet!!!

tegnap 14:26
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Emberfüggő, nekem pont a h.o. oldotta meg a hasonló problémáimat, bejárással nagyon túlterheltnek éreztem magam, se időm se energiám nem volt mellette bárhova kimozdulni... :D

Persze alapvetően a kérdező párjának tényleg azt kéne megoldani, hogy ne legyen túlterhelt és ne azt érezze hogy csak munka és alvás van az életében.

tegnap 14:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Máson jár az esze. Ez lehet munka, de lehet másik nő is, pl megismert valakit a neten.
tegnap 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!