Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igazat mond?

Férfiként írom, hogy teljesen reális, amit a férjed mond. Ha nem hiszel neki és veszekedni kezdesz vele, akkor a házasságod sírját ásod meg.
Inkább azt kéne megtudnod, miért olyan sok a munkája és hogyan lehet azt csökkenteni.

De szerinted csakis és kizárólag a másik megunása lehet az egyetlen lehetséges ok arra, hogy valaki nem kívánja a szexet? :D

Próbáljatok kiszakadni otthonról! Kirándulni, moziba,stb. Tegyetek úgy mintha randi lenne, hogy ki tudjon lépni az ottho-munkahely kelepcéből és férfinak érezze magát újra ne munkásnak.
F

Én nőként a 2. hónap HO után borultam meg. Pedig eleinte hogy örültem neki... teljesen egysíkú lett minden, pedig fiatal kapcsolat volt, de pl a libidóm lenullázódott az állandó otthonlétben.
Mozduljatok ki minél többet!!!

Emberfüggő, nekem pont a h.o. oldotta meg a hasonló problémáimat, bejárással nagyon túlterheltnek éreztem magam, se időm se energiám nem volt mellette bárhova kimozdulni... :D
Persze alapvetően a kérdező párjának tényleg azt kéne megoldani, hogy ne legyen túlterhelt és ne azt érezze hogy csak munka és alvás van az életében.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!