Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányan bánhatták meg rossz házassagban maradtak?
Figyelt kérdés
Egyre többen mondják mostanában milyen sok válás van
Mit gondoltok nagyon megbánhatták sokan nem váltak el? Vagyis nem az első problémára gondolok válni kell. Olyanra ahol évek óta langyos semmi s nem előre visz hanem lehúz.
tegnap 20:07
1/5 anonim 

válasza:

Én 5 gyermekkel sem maradnék rossz házasságban, olyanban, ami lehúz.
2/5 anonim 

válasza:

Én tavaly kb. ilyenkor voltam nagyon elszánt, éreztem úgy, hogy igen, meg tudnám lépni a válást. De "kaptam egy pofont" aminek hatására kicsit apátiába süllyedtem úgy komplett az életet illetően. Kiüresedtem teljesen, úgy döntöttem lesz ami lesz, nem érdekel...Azóta is így vagyok, itt vagyok, csinálom, csak gépiesen játszom a házasságosdit...
3/5 A kérdező kommentje:
Én csak arra kérlek ha nem oldódik meg ne maradj. Van meg boldogság
tegnap 21:13
4/5 anonim 

válasza:

És azt is meg tudnák mondani az okosak, hogy hová menjen az,aki megunja a rossz házasságot ?
Ma már nem lehet csak úgy lelépni,mert nincs miből és nincs hova. Felnőtt ember már nem akar visszamenni anyjához, vagy apjához,mert onnan kezdve eláshatja magát az ismerkedés terén. Egy fizetésből albérletet tartani luxus.
Biztos vagyok benne, hogy tíz rossz házasságból hat - hét esetben ezek az okok tartják benne a feleket.Mert ugye, a biztos rossz is jobb, mint a bizonytalan....amiben esetleg még a remény élhet.
5/5 anonim 

válasza:

Én sok olyat is ismerek akik a válást bánták meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!