Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akik rossz házasságban vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik rossz házasságban vannak mit tanácsolnátok annak aki még nem házas?

Figyelt kérdés

Engem mélyen megérintett egy gondolat, amit egyszer valaki megosztott. Elmondta, hogy ő és a mostani férje is voltak már házasok korábban, de sajnos mindkét kapcsolat válással végződött. Azt mondta:

"Akkoriban még nagyon fiatalok voltunk és egyikünk sem tudta, mi az, amit el tudunk viselni egy életen át, és mi az, amit nem."

Ti mit gondoltok, mik azok a dolgok, amelyek, ha fennállnak egy kapcsolatban, akkor talán jobb, ha nem is lesz komolyabb a dolog? Esetleg saját tapasztalatot is megosztva, tanulságot.

aug. 14. 13:29
 1/8 anonim ***** válasza:
81%

Mindenkinek másra van igénye és más dolgokat visel el, vagy más mértékben. Nincs erre általános recept.

Én pl. nem fogok férjhez menni, mert hülyeségnek gondolom a házasságot.

aug. 14. 13:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Barátok is legyetek.
aug. 14. 14:27
 3/8 anonim ***** válasza:
60%

A megosztott gondolathoz kapcsolódva: ne köss kompromisszumot! NE! Akkor se, ha a csapból is ez folyik már. Mert az hosszú távon nem lesz elviselhető, hogy mindig alkudozni meg egyiknek is, másiknak is engedgetni kell, hogy egyben maradjatok. Nem lehet így leélni egy életet.

Ha már az elején is tele vagy kérdésekkel, bizonytalansággal, azt érzed, hogy majdnem jó, de valahogy mégsem, valami mégis hiányzik vagy egyértelműen kibukik egy vagy több komoly eltérés, akkor ne győzködd magad, hogy jó lesz ez, csak alkalmazkodni kell, nincs tökéletes ember...

aug. 14. 14:32
 4/8 anonim ***** válasza:

"A megosztott gondolathoz kapcsolódva: ne köss kompromisszumot! NE! Akkor se, ha a csapból is ez folyik már. Mert az hosszú távon nem lesz elviselhető, hogy mindig alkudozni meg egyiknek is, másiknak is engedgetni kell, hogy egyben maradjatok. Nem lehet így leélni egy életet."

Olyan kapcsolat a mesében sincs, amiben soha semmiben nem kell semmiféle kompromisszumot kötni. Aki erre nem képes, maradjon nyugodtan egyedül, ott teljes lesz az egyetértés.

aug. 15. 20:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Az egyetlen tanácsom:

Sose házasodj!

Ennyi.

aug. 18. 23:58
 6/8 anonim ***** válasza:
77%

#4 csak nem mindegy hogy abban köttök kompromisszumot hogy a másik x módon szeret teregetni és te is úgy csinálod a kedvéért vagy abban hogy le kell nyelned hogy rendszeresen lelép napokra bulizni.

Ez most csak egy példa volt, de estig tudnám sorolni mi az amiben nem lehet kompromisszumot kötni és milyen emberekkel.

aug. 19. 06:23
 7/8 anonim ***** válasza:
#6 Nyilván. De aki nagybetűkkel leírja, hogy "NE KÖSS KOMPROMISSZUMOT. NE!", arról az emberről nem tudom elképzelni, hogy akár csak a teregetés módját illetően képes bármiből is engedni.
aug. 21. 11:10
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én írtam, és de, a teregetés módját illetően/piszlicsáré dolgok terén képes vagyok engedni. Csak nem ezek az igazán említésre méltó kompromisszumok. Hanem például amikor a folyton jövő-menő, pörgős meg az otthonülős, pihengetős szenvednek, hogy hol az egyik mond le egy vágyott programról vagy arról, hogy azon a párjával vegyen részt, hol a másik erőlteti meg magát a párja kedvéért, a kapcsolatuk érdekében, miközben a háta közepére sem hiányzik az egész, és ezt így éveken át... Vagy ami még tipikus, főleg nők részéről: amúgy minden rendben vele, csak a szex döcögős, nem néz ki rosszul, de valahogy akkor sincs vonzalom, nincs kémia, nem kívánom annyira nagyon, de hát csak ezért nem fogom eldobni, amikor olyan jó. Vannak ilyenek. Amire a józan ész azt mondja, hogy ne keresd a tökéletest vagy a tökéletesen hozzád illőt, mert olyan úgysem lesz, köss kompromisszumot, valamiből engedj. Én erre mondom, hogy ne. Amikor nem illetek össze vagy nem eléggé, amikor már a legelejétől kezdve melós, amikor nem megy igazán, csak valamiért mégis erőltetve van, mert akadnak azért pro érvek is...
aug. 21. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!