Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Legenda, vagy tényleg úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legenda, vagy tényleg úgy van, hogy rengeteg házasságban egy idő után már semmilyen testiség nincsen?

Figyelt kérdés
Folyton a testiségre hivatkozva szidják az "inceleket", hogy amiatt nem lehet barátnőjük/feleségük, közben rengeteg házasságban egyes pletykák szerint idővel teljesen megszűnik a testiség minden formája.Elképzelni nem tudom, hogy hogyan lehetséges az(amennyiben tényleg így van), hogy egyik fél sem dobbant egy ilyen "házasságból" éveken keresztül, hogy bírják ezt elviselni? Ilyen "kapcsolata" szerintem bármelyik csúnya férfinek lehetne, hiszen ha úgy sincs testiség, akkor nem mindegy?

máj. 20. 14:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
45%

A környezetemben azt látom, hogy sok esetben igaz.

A helyzet az, hogy az emlősök többsége nem monogám, így az házasságban elvárt kizárólagosság nagyon sok kapcsolatban kikezdi a szexualitást. Természetesen számos kivétel akad, de alapvetően eltagadhatatlan a tendencia.

máj. 20. 14:28
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
Gyakori ez a végkifejlet, vagy mert érzelmileg hűl ki a dolog, vagy mert a fizikai vonzalom vált undorrá, vagy, a kettő együtt. De hogy jönnek ehhez az incelek?
máj. 20. 14:33
 3/15 anonim válasza:
91%
Az én szüleim tipikusan ilyenek. Úgy nőttem fel, hogy kb. puszit adni egymásnak is max. 5-ször láttam őket. Azt hogy csinálták e valaha, sose hallottam, pedig az egész házban kb. 0 a hangszigetelés. Hosszú évek óta boldog házasok. Nekem ugyan még csak párkapcsolatom van pár éve, de itt is kevesebb a testiség, mint mondjuk a kapcsolatunk elején. Úgyhogy van benne valami.
máj. 20. 14:39
 4/15 anonim ***** válasza:
75%
Úgy lehetséges az hogy egyik fél sem dobbant hogy az érdek meg az anyagi kényszer,lakáshitel összeköti őket. Szex nélkül azért meg lehet lenni,fedél nélkül már nehezen.
máj. 20. 14:40
 5/15 anonim ***** válasza:
46%
Mit gondolsz, örök szingliként az emberek 90 éves korukig kufircolnak? A testiség csökenése az életkor előrehaladtának természetes velejárója.
máj. 20. 14:46
 6/15 anonim ***** válasza:
0%

5

Csak egy tipp, de szerintem a kérdező nem 90 éves emberekről beszélt.

máj. 20. 14:49
 7/15 anonim ***** válasza:
60%
Ahogy a 4-es írja. A mi házasságunkban pont ez van. Hitel, kisgyerekek, és logisztika, ami egyedül -nekem- kivitelezhetetlen lenne. Ezért nem válok még. Addig pedig rájuk, és magamra fókuszálok csak. Így elvagyok.:) Rengeteg edzés segít.:)
máj. 20. 16:21
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

8,5 éve vagyunk együtt, eddig még minden rendben a szexuális életünkkel, pedig a vőlegényem már lassan középkorú férfi, nem huszonéves srác.

Nem tudom, remélem tízév múlva is jól megleszünk szexuálisan. Majd kiderül.

máj. 20. 19:42
 9/15 anonim ***** válasza:
60%

Nálunk azért nincs, mert én nem akarom. Ha a férjemen múlna életünk végéig élnénk a rendkívül unalmas szexuális életünket. Sajnos, bár csodálatos ember, kiráz a hideg a gondolattól, hogy hozzám érjen.

Ez nem lenne így, ha az elejétől fogja őrült kémia lenne köztünk. Részemről sajnos nincs, nem is volt, részéről igen.

Tehát nálunk lenne szex életünk végéig, ha akarnám...

máj. 20. 19:59
 10/15 anonim ***** válasza:
48%
Atombiztosan igaz.
máj. 20. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!