Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legenda, vagy tényleg úgy van, hogy rengeteg házasságban egy idő után már semmilyen testiség nincsen?
A környezetemben azt látom, hogy sok esetben igaz.
A helyzet az, hogy az emlősök többsége nem monogám, így az házasságban elvárt kizárólagosság nagyon sok kapcsolatban kikezdi a szexualitást. Természetesen számos kivétel akad, de alapvetően eltagadhatatlan a tendencia.
5
Csak egy tipp, de szerintem a kérdező nem 90 éves emberekről beszélt.
8,5 éve vagyunk együtt, eddig még minden rendben a szexuális életünkkel, pedig a vőlegényem már lassan középkorú férfi, nem huszonéves srác.
Nem tudom, remélem tízév múlva is jól megleszünk szexuálisan. Majd kiderül.
Nálunk azért nincs, mert én nem akarom. Ha a férjemen múlna életünk végéig élnénk a rendkívül unalmas szexuális életünket. Sajnos, bár csodálatos ember, kiráz a hideg a gondolattól, hogy hozzám érjen.
Ez nem lenne így, ha az elejétől fogja őrült kémia lenne köztünk. Részemről sajnos nincs, nem is volt, részéről igen.
Tehát nálunk lenne szex életünk végéig, ha akarnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!